Aktywne Wpisy

gobi12 +1267
Pakowanie pakietów z ostatniego w tym roku zbioru chili jak widać na zdjęciu jest w trakcie, więc pomyślałem o jeszcze jednym #rozdajo
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file8808538885031559974
Pobierz
mirko_anonim +17
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

Co musi pracodawca zrobić zatrudniając pracownika? Potrzebował bym żeby mnie ktoś zatrudnił dosłownie na dzień czasu. Umowa o pracę, zlecenie, bez różnicy. Abym miał umowę żeby ją przedstawić w urzędzie pracy. Jak to zrobić najłatwiej, żeby potencjalny pracodawca miał jak najmniej załatwien? Badania, szkolenie bhp, zgłaszanie do zusu itp to jest wszystko wymagane? Na jaki najkrótszy okres mogę dostać umowę? Ma ktoś jakiś pomysł jak to załatwić najszybciej, najłatwiej i najsprawniej?