Aktywne Wpisy
Wilk__95 +29
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

SaintWykopek +846
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Też Cię potem szukałam jak wychodziliśmy, ale faktycznie było tyle wiary i tyle miejsca, że nie było szans nikogo wypatrzyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ej, ale pizzy to nie szkaluj xD Mieli dobry piec akurat.
O jeny, zapomniałem - @Bastsex piękny kucu! Nie łam nigdy rąk już! :D Oby do zobaczenia! Mega pozytywny gość z Ciebie!
Mieli karczochy za co bardzo szanuję xD I ciasto też ok, ale oczywiście od Pizzy Garden nie jest lepsze :P
Wszyscy jesteśmy śliczni, nie musisz mnie tak nazywać xD
@Saute: właśnie spoczi była
do zobaczenia!
Bardzo dziękuję za gorące przyjęcie do Waszego rodzinnego grona. Czułem się jakbyśmy się znali od zawsze.
Spędzanie czasu z Wami to ogromna przyjemność. Świetnie się bawiłem. Jesteście zajebiści (ʘ‿ʘ)
Do zobaczenia wkrótce!
No włoska to napewno nie była, była za miękka. A oliwa taka też nijaka. :)