Aktywne Wpisy

Salido +288
Minął 6. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
27 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
27 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
27 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
27 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-58
Pobierz
lubie-sernik +57
Nie wiem co mam robić... W sobotę mam płynąć na wyspę Kho Pi Pi, ale od dwóch dni non stop pada deszcz. I to nie taki zwykły deszcz, tylko jest ulewa.
Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji.
Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji.
źródło: IMG_20260702_234516
Pobierz

Rosyjska prowokacja na 9gagu. Ktoś wrzuca wypowiedzi sprzed roku, jako aktualny news, jakoby Polska chciała od Niemców reparacji. Abstrachując od merytorycznej kwestii takich żądań, każdy zdaje sobie już sprawę że była to gra rządu na użytek wewnętrzny i z niczym w tej kwestii oficjalnie nie wyjdą.
Oczywiście światli zachodni ludzi chwycili haczyk i wyciągnięcie tej starej wypowiedzi wywołało na 9gagu wielki shitstorm, warto poczytać sobie komentarze żeby zobaczyć ilu Niemców uważa że "niesłusznie" okupujemy ich ziemie. Nawet jakiś Litwin na dole strony się przypałętał, pisząc o polskiej okupacji xD.
Tutaj jakiś zabawny rusek:
#historia #9gag #niemcy #polska