Wpis z mikrobloga

https://businessinsider.com.pl/finanse/handel/podatek-vat-na-prezerwatywy-rzadowy-projekt-podniesienia-stawki/v4gqmk2
Wiem, że to było dawno temu i podatku chyba nie zmienili, lecz osobiście uważam, że wszelkie produkty związane z #normictwo powinny mieć nieco większy podatek.

Gdyby wprowadzić 69% (normictwo tak by się rżyło że by zaakceptowali taki podatek) VATu dla artykułów erotycznych to wpływy do skarbu państwa znacznie by wzrosły. Oczywiście, należy też zwiększyć podatek dla osób pracujących ciałem (zaznaczam, ciałem, a nie mięśniami) typu modelki, hostessy itp do powiedzmy 30% dochodowego (najniższa stawka ofc). Można też by wprowadzić podatek od vaginy, powiedzmy 100 zł miesięcznie od każdej różowej powyżej 18 roku życia (tzw waginowe).

Dzięki zwiększeniu VATu na artykuły erotyczne zwiększy się dzietność oraz zmniejszy hipergamia kobiet. Zwiększenie podatku dla osób korzystających z dobrych genów zapewni sprawiedliwość społeczną. Zebrane dodatkowe wpływy można przeznaczyć na program piwnica-, w ramach którego przegrywy będą miały zorganizowaną edukację seksualną (wraz z praktykami) oraz darmową pomoc psychologa. Wprowadziło by to też więcej samców na rynek matrymonialny, co jeszcze bardziej zwiększy dzietność.

Waginowe natomiast to elemetarna sprawiedliwość społeczna. Zapraszam do dyskusji.

#przegryw #stulejacontent #tfwnogf #zwiazki
Pobierz
źródło: comment_t2ZEWLIM0tphOxTY7HDWgsLYnGgbMehH.jpg