Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rodzice chcą mi kupić mieszkanie i doradzają że lepiej w tej cenie kupić większe w dobrej okolicy ale w wielkiej płycie. Ja jednak wolę w deweloperskim, nowym budynku mniejsze ale z aneksem w salonie. Jakich argumentów użyć żeby przekonać do deweloperskiego? #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
Rodzice chcą mi kupić mieszkanie i doradzają że lepiej w tej cenie kupić większe w dobrej okolicy ale w wielkiej płycie. Ja jednak wolę w deweloperskim, nowym budynku mniejsze ale z aneksem w salonie. Jakich argumentów użyć żeby przekonać do deweloperskiego? #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć. 2 tygodnie temu wyprowadziła się ode mnie dziewczyna. Stwierdziła, że nie podoba jej się to, że mam problem z alkholem (xDDD) ...
Generalnie to nie jest tak, że ja jestem jakiś nawalony jak menel spod budki, po prostu mam taką pracę, że to normalne że często po pracy piję coś z % Ale do rzeczy
-> mam 28 lat, pracę, mieszkanie na kredyt, samochód (żaden leasing) o wartości
Cześć. 2 tygodnie temu wyprowadziła się ode mnie dziewczyna. Stwierdziła, że nie podoba jej się to, że mam problem z alkholem (xDDD) ...
Generalnie to nie jest tak, że ja jestem jakiś nawalony jak menel spod budki, po prostu mam taką pracę, że to normalne że często po pracy piję coś z % Ale do rzeczy
-> mam 28 lat, pracę, mieszkanie na kredyt, samochód (żaden leasing) o wartości
Czy wg Ciebiee mam problem z alkoholem?
- nie 26.9% (508)
- tak 73.1% (1381)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#madki
No japerdole, op to kretyn i jeszcze się tym chwali. Wyobrażasz sobie taką rozmowe w realu i komuś tak w twarz powiedzieć?
ja skomentowalam wulgarny sposob, w jaki skomentowal, ze dziewczyna ma dziecko.
Rozumiem, ze ktos moze nie chciec sie wiazac z osoba samotnie wychowujaca dziecko, bo to jest uklad bardzo skomplikowany, ale mozna zachowac sie kulturalnie bez tekstow o dawaniu dupy, chowaniu cudzego, bycia gorszą i innych takich.
Powiedziała że ma dziecko i ja wysmiałes na dzień dobry....
@agaja: a teraz popatrzmy co by było gdyby dialog wyglądał tak:
facet: Ok
kobieta: Ile masz wzrostu?
facet: 160cm
kobieta: {
tak czy siak nie jestem zainteresowana
nie będe chodziła z kimś kto jest ode
Napisałem jej kulturalnie, jej reakcja była zabawna.
Masz dziecko?
TAK JESTEŚ GORSZA. I trudno się mówi, sama płać za swoje błędy:)
@lubie_piwo: Dlatego na poważnych kierunkach studiów trzeba odrabiać każdą nieobecność xD
eot z mojej strony...
ja skomentowalam Twoja wypowiedz, nie jej.
To, ze Twoja mi sie nie podoba, nie znaczy, ze jej uwazam za w porzadku. Przeciez to nie jest powiazane... xD
Jedno nie wyklucza drugiego.
Zwlaszcza, moj komentarz wrzucalam, zanim Ty wkleiles kolejne screeny.
@wzorowywykopowicz: jak wyzej. to, ze ona zachowala sie w sposob nie kulturalny, nie sprawia, ze jego brak kultury jest okej. Przeciez oboje moga byc