Wpis z mikrobloga

@Chodtok: No ja rozumiem, że kogoś truję dmuchając mu w twarz, ale nie rozumiem tego

Te słodkie zapachy nie są trujące i nie rozbłaszkakowują zdrowia wszystkim dookoła

Smród to też zapach, a nie słyszałem żeby komuś od smrodu coś się stało, podupadł na zdrowiu czy coś.Analogicznie dym tytoniowy szkodzi, tak samo jak z-------e komus perfumem po twarzy.

Nadal nie rozumiem w jaki sposób truję kogokolwiek śmierdząc ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@sanderus: Haha, bez kitu. Mnie mdli i to tak srogo od większości perfum. Zakazać!
Swoją drogą, dlaczego nie ma miejsc dla palących, skoro nadal w naszym kraju stanowią dużą część? Teraz palący przeszkadzają niepalącym, bo nie mają się gdzie podziać. Problem został stworzony, wcześniej go nie było. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Matemit: a wiesz niedouczony typie, że palacze znacznie więcej wkładają pieniędzy na ochronę zdrowia niż Ty? Myślisz, że pieniądze z akcyzy papierosowej idą na budowe statku kosmicznego? Palacze z nawiązką płacą na leczenie swoje i innych.
  • Odpowiedz
@Mirek_z_Mirkowa: jak ja gardzę takimi generalizującymi ciulami, którzy wszystkich mierzą jedną miarą - podobnie zachowywała się pewna grupa Niemców, która to zniknęła w tajemniczych okolicznościach po 1945 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz