Aktywne Wpisy
power-weak +54
AlexBrown +2
#perfumy
Szukam perfum albo wody o zapachu sosny. Igliwia, szyszek, żywicy. Najbliższe do tego zapachu, z tego co dotychczas machałem, był krem do rąk duńskiej firmy Skandinavisk. Ale oni w swoim asortymencie mają tylko kosmetyki do ciała i świeczki.
Mam Lalique Encre Noir, niby według opinii zapach leśny, ale to nie to jednak. Potrzebuję czegoś prostego, co będzie pachniało jak sosna od samego początku do końca, bez żadnej ewolucji zapachu,
Szukam perfum albo wody o zapachu sosny. Igliwia, szyszek, żywicy. Najbliższe do tego zapachu, z tego co dotychczas machałem, był krem do rąk duńskiej firmy Skandinavisk. Ale oni w swoim asortymencie mają tylko kosmetyki do ciała i świeczki.
Mam Lalique Encre Noir, niby według opinii zapach leśny, ale to nie to jednak. Potrzebuję czegoś prostego, co będzie pachniało jak sosna od samego początku do końca, bez żadnej ewolucji zapachu,
Jedyny dzień w roku, na który tak czekałam to moje urodziny czyli dzisiaj. W końcu sama się przed sobą przyznałam, że to mój ulubiony dzień w roku bo wtedy ktokolwiek zwraca na mnie uwagę i może ktoś mi powie, że jestem fajna. Za to w tym roku zdążyłam się już dowiedzieć od mojej matki, że jestem debilem, zdążyłam się już z nią pokłócić, chłopak wczoraj mnie olał bo ma koleżanki, jest młody i chciałby przeżyć w życiu jeszcze jakieś super przygody chociaż to on ciągle gadał o domu, dzieciach ale powiedzieć można wszystko. Jest bardzo fajnie. Przede mną jeszcze wiele tak zajebistych lat.
#zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
@AnonimoweMirkoWyznania:
#tyleprzegrac
protip: jak będziesz chodzić zadowolona to #!$%@? wszystkich, którzy nie lubią twojego szczęścia. Nie ma lepszej rozrywki niż #!$%@? ludzi ʕ•ᴥ•ʔ co do chłopaka to na pewno znajdzie
@AnonimoweMirkoWyznania:
Pewnie wyglądacie jak Emmanuel i Brigitte Macron.