Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jedyny dzień w roku, na który tak czekałam to moje urodziny czyli dzisiaj. W końcu sama się przed sobą przyznałam, że to mój ulubiony dzień w roku bo wtedy ktokolwiek zwraca na mnie uwagę i może ktoś mi powie, że jestem fajna. Za to w tym roku zdążyłam się już dowiedzieć od mojej matki, że jestem debilem, zdążyłam się już z nią pokłócić, chłopak wczoraj mnie olał bo ma koleżanki, jest młody i chciałby przeżyć w życiu jeszcze jakieś super przygody chociaż to on ciągle gadał o domu, dzieciach ale powiedzieć można wszystko. Jest bardzo fajnie. Przede mną jeszcze wiele tak zajebistych lat.
#zalesie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: a co jak Ci powiem, że moje urodziny aktualnie to zawsze #!$%@? pierwszy dzień sesji i wszyscy siedzą na dupach przed książkami łącznie ze mną? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#tyleprzegrac

protip: jak będziesz chodzić zadowolona to #!$%@? wszystkich, którzy nie lubią twojego szczęścia. Nie ma lepszej rozrywki niż #!$%@? ludzi ʕʔ co do chłopaka to na pewno znajdzie
  • Odpowiedz
O moich urodzinach rodzice nie pamiętali, tylko kilku znajomych, nikt z rodziny. Nie panikuj, dzień jak każdy inny. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz