@marv0oo: lel a czego się można po patoli spodziewać XD gdyby sytuacja była odwrotna tuczik by to samo gadał XD ta walka to dla niego największe osiągnięcie w życiu
@marv0oo: Nie narażaj się teraz bo z wykopem jest jak z Lidlem ten tydzień #teamlordoza następny #teamgruby więc z tym postem tak bym trafiał na przyszły wtorek ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pyciarzpyciarski1: Ja mam w dupie opinię ludzi xD. Od dawna rafon mnie w-----a bez przerwy, a grubas jednak ma moim zdaniem przebłyski kiedy mnie nie w-----a. Obaj p------ą głupoty, tylko Lordoza zawsze odwraca kota ogonem i manipuluje faktami
@marv0oo: Ale ty wyrywasz słowa ze zdania i później powstaje głupota. Drugi TVN. On nie krytykował wszystkich ludzi z filtrem pieska tylko tych co gadają głupoty o tym, że nie wygrał tej walki.
@marv0oo: Ja tak samo mam to w dupie tylko zadziwiają mnie pewne sytuacje na wykopie, a mianowicie ta obecna gdzie nie tak dawno wszyscy byli na Grubym i jechali po Lordozie niemiłosiernie p-------c że Tuczenko rozdupcy Chudego natomiast teraz po przegranej walce jest jazda na grubego i bronienie Lordozy ( ͡º͜ʖ͡º) Tuż to Wiejska przy Wajkopie już wymięka pod względem zmiany poglądów xD
Znacie jakieś dobre seriale komediowe z masą absurdu, żenady i czarnego humoru? Lubię The Office, Chłopaki z Baraków, U nas w Filadelfii. Nie pogardzę też bardziej slapstickowymi, skrajnie abstrakcyjnymi w stylu filmów Nielsena i Angie Tribeca. #seriale #komedia
Komentarz usunięty przez autora