Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +285
Ja to już sam nie wiem czy tu trzeba się śmiać, płakać, czy wzywać psychiatrę.
źródło: image_picker_C6C22AFF-BF6E-47BD-AFD8-1C9A00D8687B-91647-00000C021022A56A
Pobierz
Salido +230
Minął 46. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-31
Pobierz

źródło: comment_aGTr1rO6NhnUl8GlZupsRz8ESeQzfi9z.jpg
PobierzCiesz się że masz takie niskie wymagania
Już w 2011 grałem w to na prawie max detalach i 60 FPS w 1080p. Dzisiaj to nawet budżetowy pc jest w stanie pociągnąć.
@guest: Sugerujesz, że na PC nie miał problemów? XD
@glaaki: To jest nieprawda. Miał multi. I miało kilka fajnych pomysłów (supermoce, samoloty, czołgi, pojazdy). Pamiętam, że w którymś momencie spopularyzowały się mody, które pozwalały graczom zdobyć atomówkę.
Jesli ja np. kupuje konsole za tysiac zlotych, to nie oczskuje od niej cudow i potrafie przyjac, ze czesc gier bedzie w slabszej rozdzielczosci, miala mniejsza liczbe klagek, etc. Ty za to widze, pelen pcmasterrace (ale pewnie, bez 4k i full detalach, bo lubisz tylko gadac xD). Ktos chce lepiej? Kupuje PS4 Pro, a jak jeszcze lepiej to XBoxOneX, ale to juz
przy czym gry na PC często są 10 razy tańsze, lepsze promocje, bundle itp.
więc wciąż konsola ma droższe
1. pójdzie na większości PC, a w przypadku takich gier, na im więcej PC pójdzie tym więcej graczy i wiadomo lepiej
2. jeśli gra przetrwa te 10 lat i będzie nadal żyła, to nie będzie tak, że się zestarzała i się brzydko w to gra, tylko nadal spoko grafa, może nie realistyczna, ale nadal cool
@Kiedys_Mialem_Fejm: Postęp jakiś tam jest, owszem. Ale teraz porównaj Half Life 1 (1998r) do Crysisa Warhead (2008r). Potem tego drugiego do dzisiejszych gier. No różnica jest zdecydowanie mniejsza.
Ogolnie grałem w Crysisa w styczniu 2008 na bieda kompie za 1100 zł (Athlon X2 4600+, 2 GB Ramu i jakaś słaba grafika chyba 8500 GT, serio nie pamiętam co tam było). Chodził mi w miarę płynnie na ustawieniach medium bez AA. Nie było