Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Przeciez osoby wyksztalcone poszukujace pracy powinny byc wchlaniane. Ale tak sie nie dzieje.
Co to za propaganda? Place stoją w miejscu a nie rosną.
#praca
jeszcze raz napisze, BRAKUJE RĄK DO PRACY, a nie urodzonych po 95 roku kruluf rzycia po c---o studiach
@Sweet_acc_pr0sa: Jak taki montażysta ma też 4k netto ale euro w Niemczech, to zostanie w Polsce?
@Sweet_acc_pr0sa: coś średnio mi się chce w to wierzyć.
@Sweet_acc_pr0sa: w------j się, że młodzi chcą czegoś więcej od życia niż dymać fizycznie za 4k
@lronman: wiele osób myśli, że praca to takie drugie studia. Nic nie robisz, jakoś cudem zaliczysz i masz pensję.
@PiersiowkaPelnaZiol: bo pewnie najniższa na umowie, reszta pod stołem za 3 miesiace jak się sprawdzi hehe
Nie mówię oczywiście o pracodawcach dla których minimalna krajowa i umowa o pracę to warunki królewskie za które