Wpis z mikrobloga

Co te ludzie na #podkarpacie to ja nawet... Przyjechałem dziś na urlop w #bieszczady. Rozumiem, że gminy biedne i w co drugiej wiosce o latarniach można zapomnieć, Ale jak kutwa można popylać po drodze bez żadnej kamizelki, odblasku czy tym podobne.. Ciemno jak w dupie i co chwilę jakis pieszy wyłaniający się z nicości. Rowerek bez światełka? Na ch*j mi?! Ja tylko na autobus jadę tu kawałek. Najchętniej walił bym Was tymi odblaskami tak długo aż zaczęlibyście je nosić!. O kierowcach z #brzozow albo #strzyzow już nawet nic nie napisze, bo szkoda strzepic ryja. #podrozujzwykopem #zalesie
r.....5 - Co te ludzie na #podkarpacie to ja nawet... Przyjechałem dziś na urlop w #b...

źródło: comment_BOgFCXVVGfmuxCT67zgVUjXOYOF7MZFG.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@renta85 Witamy na podkarpaciu, gdzie każda kłoda na środku jezdni to pijany menel, a każdy pieszy kamufluje się na wyścigi z jadącym zygzakiem nieoświetlonym rowerzystą ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@faramka: centralna polska, łódzkie, mazowieckie latarka w łapie nocą na wsi, a bardzo często i kamizelka odblaskowa to jest już prawie standard.
  • Odpowiedz
@bugg:
Do brzozowa nie, w strzyżowie w ciagu ostatnich pół roku byłem aż 3 razy. Zawsze jak jeżdżę w okolicy Rzeszowa to oni królują pod względem ciągłego wyprzedzania na podwójnych, zwłaszcza na zakrętach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz