Wpis z mikrobloga

@F3NIK5 w Niemczech już się nie biega po lasach bo gwałco

@Basiura89: można się śmiać, ale właśnie z rana jest najbezpieczniej. Wieczorem różne szumowiny się kręcą tu i ówdzie, a o 5 rano tylko zmęczonych ludzi idących do pracy lub wracających z nocki mijam...
  • Odpowiedz
serio bieganie coś daje?

@cozadauny: no daje pompę rano przed rozpoczęciem dnia, dobre samopoczucie na resztę dnia. Dzień w dzień o 5 wybiegam i sobie chwalę.
@kult_cwaniaka: ludzie w---------y Miauczyńskiego owszem mają swoje za uszami, ale on i jego permanentny w---w na wszystko jest tak chory że sam w-----a ( ͡° ͜ʖ ͡°) Najlepsza jest scena, gdzie sam sobie robi problemy - przy nalewaniu
  • Odpowiedz
@enron: można w kurtce? bo nie mam stroju i butów, jak się pod bieganie ogarnąć ?

@cozadauny: e, kurtka? Przy obecnych temperaturach? Przecież to się na krótko biega, byle krótka koszulka i portki... Ja może trochę przesadzam bo wczoraj przy zerowej temperaturze też na krótko pobiegłem, ale tak poza tym można ciuchy biegowe za grosze w lidlu ogarnąć.
  • Odpowiedz
@F3NIK5: zawsze męczę się z samego rana, potem cały dzień mam złudzenie, że jestem pełen energii bo nie podejmuję absolutnie żadnego wysiłku fizycznego, a tak naprawdę jestem zmęczony tym bieganiem
  • Odpowiedz