Wpis z mikrobloga

@szymeg7: Skoro głupcem nazywasz osobę, która widzi taką zależność, to rozumiem że jesteś w stanie obronić tezę, że główne linie PO, TVN, GW, Onetu i FAKTU nie są zbieżne?
  • Odpowiedz
@husspol: Ty sie pisiorku trzymaj faktów i nie odwracaj kota bo mówimy konkretnie o SKOORDYNOWANYM ATAKU NA POLSKIE WŁADZE, PRÓBIE PUCZU I OBALENIA WŁADZY. Idz zmowic paciorek za Kreche i nie wolaj mnie wiecej bo mam na was alergie
  • Odpowiedz
Ty sie pisiorku trzymaj faktów

@szymeg7: Wybacz, ale skoro zamiast odpowiedzieć na proste pytanie zaczynasz od ataku, zakładam że nie jesteś w stanie.

Ciekaw za to jestem dwóch
  • Odpowiedz
@husspol: po stronie zakładającego daną tezę leży ciężar dowodowy. Nie odwrotnie. W takim razie to po jej (lub twojej) stronie leży powinność poparcia tezy dowodami. Uwaga - „bo oni myślą inaczej niż ja myślę” nie jest żadnym dowodem.
  • Odpowiedz
Mnie boli bardziej, że aktorzy z obu stron robią ten cały teatr za nasze pieniądze. Merytoryka, dyskusja i profesjonalizm już dawno ustąpiła kłótni, populizmowi (ale tego rozumianego w pełni definicji, nie jak robią to media nazywając wszystko co nie zgadza się z ich linią polityczną, właśnie tym pojęciem) i skretynieniu. Dzięki i ich działają już nikogo nie dziwi "darcie ryja" w sejmie czy w programach publicystycznych. Argumenty "ad personam" to sposób prowadzenia
  • Odpowiedz
Drodzy przejaciele!

Na prawdę bardzo się staram pisząc tego posta, ale stawiacie mnie w takiej sytuacji, że ciężko nie urażając nikogo odnieść się do Waszych słów.

Zacznę może od @szymeg7. Wrzucił pewien post Krystyny Pawłowicz (nazwijmy ją od tej pory roboczo Kryśka, będzie łatwiej). Rozumiem, że nie zgadza się z jej zdaniem, że wymienione podmioty działają w sposób bardziej lub mniej skoordynowany, ale wykazać że tak nie jest nie potrafił. Potrafił za
  • Odpowiedz
@husspol:

- atak PO na Polskę, choćby w Europarlamencie, grube dziesiątki afer, na każdej traci Polska

czyją winą jest łamanie prawa przez PiS? winą PO? xD czyją winą jest niszczenie reputacji Polski na arenie międzynarodowej? czyją winą jest odstraszanie inwestorów?

te afery to wina ich sprawcy, czyli PiS. nie możesz winić sygnalisty za dostrzeganie afer. postsowiecka mentalność, którą neobolszewicy z PiS wykorzystują
  • Odpowiedz
atak PO na Polskę, choćby w Europarlamencie, grube dziesiątki afer, na każdej traci Polska

@husspol: atak PO na kraj? No patrz. A jak PiS chciał kręcić afery na PO w EU za czasów gdy był w opozycji to jakoś już nie wspomnisz. Wszyscy wiemy jak to się skończyło - niczym. Natomiast obecne działania PiSu to jest właśnie to, na czym nasz kraj traci najbardziej.
  • Odpowiedz
@husspol dobrze gadasz kolego, olej tych bałwanów bo im już towarzyszka Pochanke przepaliła mózgi :)

Podpowiedź dla cała neuropa, sposób w jaki postrzegać świat nie jest tym jedynym słusznym ... dopóki tego się nie nauczycie cała reszta normalnych ludzi będzie szczała na was.

Ps nie, nie jestem również fanem PISu nie zamierzam ich poprzeć w następnych wyborach, ale wasz trzask pękajacych dup neuropo jest jak miód na moje polskie serduszko (
  • Odpowiedz
@Ov3rKill: Tak tak nie jesteś fanem pisu xDDD Jesteś ich fanem, bo jesteś typowym polskim połykaczem kaczych kłamstw i mongołem. Tylko wy sie nawet wstydzicie przyznać na kogo głosujecie. Jesteście bandą nieudaczników która nawet w necie wstydzi sie przyznać do pisu a to dlatego że w głębi serca wiecie że to stado baranów a wy jesteście jeszcze niżej, pod nimi. Typowy wyborca pisu zaczyna każde zdanie od

Nie jestem za
  • Odpowiedz
@szymeg7 hehe no ta boje się przyznać xD dobra ziomuś ja Ci nie będę tego tłumaczył bo w myśl zasady mądry zrozumie głupiemu i tak nie wytłumaczysz. Szkoda mojego czasu, weź swojego szlaufa (koniecznie z kartka konstytucja) powiwatujcie gdzieś radośnie ( ͡° ͜ʖ ͡°), mogą być jakieś następne zawody sportowe chętnie popatrzę jak robicie z siebie pośmiewisko.

Mówię neuropa musi zmienić myślenie ze wie wszystko najlepiej albo
  • Odpowiedz