Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior

WykopX +472
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
źródło: KUPIONE AMA - FAKOWE KONTA
Pobierz

#bekazkatoli #bekazprawakow #bekazpisu #bekazpodludzi
źródło: comment_OoMTKgmTSYPvesPoaTmZrvnf95FmYWPV.jpg
Pobierz@szymeg7: Wybacz, ale skoro zamiast odpowiedzieć na proste pytanie zaczynasz od ataku, zakładam że nie jesteś w stanie.
Ciekaw za to jestem dwóch
XDDDDDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_yHnFuG1W6T8A0kQwnnYoicfgpTDX5eJt.jpg
Pobierz@husspol: O, jest fan Pawłowicz. Nie chcę być upierdliwa, ale gdzie się macie ruszyć względnie dokąd?
Na prawdę bardzo się staram pisząc tego posta, ale stawiacie mnie w takiej sytuacji, że ciężko nie urażając nikogo odnieść się do Waszych słów.
Zacznę może od @szymeg7. Wrzucił pewien post Krystyny Pawłowicz (nazwijmy ją od tej pory roboczo Kryśka, będzie łatwiej). Rozumiem, że nie zgadza się z jej zdaniem, że wymienione podmioty działają w sposób bardziej lub mniej skoordynowany, ale wykazać że tak nie jest nie potrafił. Potrafił za
czyją winą jest łamanie prawa przez PiS? winą PO? xD czyją winą jest niszczenie reputacji Polski na arenie międzynarodowej? czyją winą jest odstraszanie inwestorów?
te afery to wina ich sprawcy, czyli PiS. nie możesz winić sygnalisty za dostrzeganie afer. postsowiecka mentalność, którą neobolszewicy z PiS wykorzystują
@husspol: atak PO na kraj? No patrz. A jak PiS chciał kręcić afery na PO w EU za czasów gdy był w opozycji to jakoś już nie wspomnisz. Wszyscy wiemy jak to się skończyło - niczym. Natomiast obecne działania PiSu to jest właśnie to, na czym nasz kraj traci najbardziej.
Podpowiedź dla cała neuropa, sposób w jaki postrzegać świat nie jest tym jedynym słusznym ... dopóki tego się nie nauczycie cała reszta normalnych ludzi będzie szczała na was.
Ps nie, nie jestem również fanem PISu nie zamierzam ich poprzeć w następnych wyborach, ale wasz trzask pękajacych dup neuropo jest jak miód na moje polskie serduszko (
Mówię neuropa musi zmienić myślenie ze wie wszystko najlepiej albo