Aktywne Wpisy

tesknilam_ +433
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +477
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

źródło: comment_eB0dbf6DVQIlzm3zF42kEDnS1fBLHwhu.jpg
Pobierz@HolyToiletPaper: Wlasnie, ze to jest way to go. Wdupcasz taki blat z rana i Twoj organizm ma caly dzien, zeby powoli to trawic i spalac kalorie. Pozniej tylko dobijasz czyms lekkim. A nie jak to bywa - sniadanie: full polish breakfast (kawa+cygar), obiad (gownozarcie na miescie plus slodycze), a pozniej po powrocie do domu o----------e lodowki z czego sie da od 17 do 21-22, albo
@HolyToiletPaper: Tak robie, ale bardziej po polsku. Obiad jem na sniadanie, na obiad cos a la podwieczorek, a wieczorem juz lekko, plus posilki okolotreningowe. Waze 94 przy okolo 13-14 procentach tkanki tluszczowej. Dla mnie dziala. Jakims tam zawodowym pakierem nie jestem, ale zle nie wygladam.
Big Daddy brekkie( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Dobra, a po tych przystawkach to można coś treściwego o--------ć?