Wpis z mikrobloga

Pytanie do mirkow z #aplle #iphone
Zaciekawił mnie iPhone se 32gb, może ktoś się wypowiedzieć na jego temat? Jestem zmęczony używaniem androidow, a jak w tym roku przesiadlem się na xiaomi to mnie krew zalewa i mam dosyć czego kolwiek z androidem. Natomiast ten iPhone brzmi kusząco.
Czy ktoś go ma i może się wypowiedzieć? Dobry jest, zły?
To nie jest żaden bait jakich wiele tu, serio jestem zmęczony androidem (,)
#kiciichpyta
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gvizdec: No wyjmujesz z pudełka i działa aż go nie r-----------z, albo aż nie zaczniesz zazdrościć nowych funkcji kolejnym ajfonom. Na razie nie laguje, przez następne kilka lat pewnie jeszcze lagować nie będzie.

Z tym r-------------m to tez bez przesady, mój przeżył już chyba wszystko, a nadal działa bez większego zarzutu, tylko co jakiś czas mu muszę wymienić ekran albo baterie.
  • Odpowiedz
Jak raz kupisz jabłko to się zakochasz. Ja się przesiadłam z xiaomi i samsunga na IP7 i nigdy więcej nie wrócę do androida. @Gvizdec: czemu akurat wybór padł na SE? Bo mały?
  • Odpowiedz
Jak przywykniesz do 4 cali

@Nxtp: 4 cale to właśnie dla mnie zaleta, niewygodne w obsłudze są te patelnie z wielkimi ekranami

czemu akurat wybór padł na SE? Bo mały?

@ajkax: mały i przede wszystkim tani, nigdy nie zamierzam wydawać na telefon komórkowy więcej niż 1500zl.
  • Odpowiedz