Aktywne Wpisy

aha_pozdro +136
#drawskopomorskie #zachodniopomorskie
Hej.
Szukam dla mojej Mamy pracy w tym miescie. Po 15 latach postanowila zwolnic sie z pracy, ponieważ nie bylo innego wyjscia - byla beznadziejnie traktowana, uwielbiala swoja prace mimo iz to minimalna krajowa i teraz rozpacza.
Chcialbym jej pomoc lecz w tych okolicach wiele lat juz nie mieszkam i nie mam dobrych kontaktow i nie mam kogo spytac.
Taki post na forum ze smiesznymi obrazkami
Hej.
Szukam dla mojej Mamy pracy w tym miescie. Po 15 latach postanowila zwolnic sie z pracy, ponieważ nie bylo innego wyjscia - byla beznadziejnie traktowana, uwielbiala swoja prace mimo iz to minimalna krajowa i teraz rozpacza.
Chcialbym jej pomoc lecz w tych okolicach wiele lat juz nie mieszkam i nie mam dobrych kontaktow i nie mam kogo spytac.
Taki post na forum ze smiesznymi obrazkami

mirko_anonim +41
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

Zaciekawił mnie iPhone se 32gb, może ktoś się wypowiedzieć na jego temat? Jestem zmęczony używaniem androidow, a jak w tym roku przesiadlem się na xiaomi to mnie krew zalewa i mam dosyć czego kolwiek z androidem. Natomiast ten iPhone brzmi kusząco.
Czy ktoś go ma i może się wypowiedzieć? Dobry jest, zły?
To nie jest żaden bait jakich wiele tu, serio jestem zmęczony androidem (╯︵╰,)
#kiciichpyta
Z tym r-------------m to tez bez przesady, mój przeżył już chyba wszystko, a nadal działa bez większego zarzutu, tylko co jakiś czas mu muszę wymienić ekran albo baterie.
@Nxtp: 4 cale to właśnie dla mnie zaleta, niewygodne w obsłudze są te patelnie z wielkimi ekranami
@ajkax: mały i przede wszystkim tani, nigdy nie zamierzam wydawać na telefon komórkowy więcej niż 1500zl.
Dzięki wszystkim za opowiedzi, ale nie wołam bo nie chcę zawracać gitary xD