Wpis z mikrobloga

@maciejkiner: Czy "- informowanie o nowych wpisach na widoku mikroblogu" musi powodować przesuwanie się pozostałych wpisów w dół? Szczerze mówiąc trochę to irytujące.
  • Odpowiedz
@gaska: Dokladnie. Nie mozna by umiescic tego troche wyzej w innej linii, ewentualnie przeznaczyc na to jakies miejsce, ktore byloby puste w momencie braku powiadomien?
  • Odpowiedz
@maciejkiner: nie jestem pewien, czy te ramki wokół pierwszego wpisu i odpowiedzi są konieczne - samo wcięcie przed odpowiedziami jest dostatecznie dobrym rozwiązaniem.
  • Odpowiedz
@maciejkiner: a jak bede mial jakies propozycje poprawek lub czegos dodania to gdzie mam pisac i do kogo ? na mb czy gdzies to zglaszac? No i dziekuje ze znalazlem sie w gronie szczesliwcow ktorzy zostali wybrani, bo nowy mikroblog mi sie bardzo podoba i przypadl mi do gustu :) Dobra robota :)
  • Odpowiedz
@maciejkiner: Mi się podoba. Pierwsze dobre: to, że przy kliku na odpowiedz pojawia się nick użytkownika, któremu chce się odpowiedzieć. Drugie dobre: ładniej o wiele. Trzecie: podpowiedzi nicków i # też udane. Irytujące tylko trochę to, o czym @gaska pisała. Czwarte: jakoś czytelniej jest.
  • Odpowiedz
@maciejkiner: a czy jak sie kliknie edytuj, to moze byc jak w znaleziskach chyba, ze po prostu pojawia sie nizej tekst, w tym polu do pisania i mozna edytowac i klikac odpowiedz do nowych osob, bo czesto tak mam ze jak jeszcze jest edycja i chce dodac nowa osobe to musze potem sobie kopiowac nick, teraz jest troche lepiej bo jest podpowiadanie ale zawsze troche to utrudnia, bo nie zawsze
  • Odpowiedz