Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miboy kasiore i chęć zbicia kasy na frajerach, coś jak ten nowy iphone xs który ma te same identyczne bebechy co poprzednik xD

Kpina roku, żart miesiąca, a ludzie jak idioci lecą i kupują telefon za 7k xD
  • Odpowiedz
@miboy: @v1lk: to raczej sikor do tyrania, stad schowane ponizej obudowy szklo i raczej tworzywo ktore nie peknie ani sie nie pokruszy. Co najwyzej sie porysuje.

Mi np amazfit kompletnie nie odpowiada obecny, bo wiem ze po 2-3 wyprawach, sikor bedzie porysowany, albo potluczony. Takiego sztrucla jak wyzej chetnie bym przygarnal. Ale obawiam sie o baterie i o dokladnosci czujnikow. O ile jakos smartwatch moze i ok, o
  • Odpowiedz
@PurpleHaze no ka mam gear 3 frontier, opinie mieszane jak towarzystwo w Niemczech teraz, ale ja jestem zadowolony bardzo.

Bateria trzyma spokojnie 3 dni, czujniki sprawne i reagują na wszystko, do tego tryb z nagrywanie snu jest fajny i cała reszta.

Ale fakt że trzeba dokupić jakaś ochronke bo jednak o zarysowania nie trudno ale to też zależy jak kto używa i do czego.
  • Odpowiedz
@miboy kasiore i chęć zbicia kasy na frajerach, coś jak ten nowy iphone xs który ma te same identyczne bebechy co poprzednik xD

@v1lk: No nie do końca - Verge ma AMOLEDa, poprawiony pulsometr, niektóre źródła podają, że ma mikrofon i głośnik do rozmów, także nie do końca te same bebechy.
  • Odpowiedz
@TomdeX sprawdź recenzję i porównania iphone, tam tego pełno. Ja tam wolę i tam Samsunga ()

@v1lk: Nie no iphone ten sam, praktycznie dorzucają teraz co roku rzeczy, które inne telefony mają od lat (czyt. dual sim). Ale ty porównujesz iphone'a do smartwatchy Xiaomi i tu się nie zgodzę, że co nowy model to to samo.
  • Odpowiedz
miałem pace, teraz mam stratos, czas na tego może? pomyślę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@miboy: Pamietaj o jednym Stratos to zegarek sportowy, a Verge to smartwatch, amoled, głosnik, odbieranie rozmów i te sprawy, produkt dla innego odbiorcy niz Stratos.

Dodam że moim zdaniem Stratos w swojej cenie na ma sobie równych, pisze z perspektywy biegacza + czasem rower/basen.

• Odpowiedz
@RaVek: wg mnie bardziej sportowy to Verge właśnie, kierując się np wyglądem a Stratos może zastąpić zegarek "wyjściowy" - wymieniając pasek + tarcze

• Odpowiedz
@miboy: wg. producenta, z czym sie zgadzam, to Stratos jest zegarkiem typowo sportowym, zdaje sobie sprawę ze sporo osób kupuje go jakowyjsciowy, tak samo jak Fenixy.

• Odpowiedz
@RaVek: wiesz Xiaomi w zeszłym roku się śmiało że powstał notch, teraz sam ma, więc nie patrzę co piszą tylko tak jak pisałem wg mnie Verge bardziej za tym przemawia że mogę go nazwać sportowym, szczerze bym wolał funkcje Verge w Stratosie

• Odpowiedz