Wpis z mikrobloga

#ios #apple #iphone używanie airpodsów z iphonem 8 to dobry pomysł czy nie? Pokorzystam troche z telefonu jak posłucham godzine lub dwie muzyki dziennie przez bt czy nie? Na jednym ladowaniu oczywiscie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Skąd to głupie pytanie ? Na jaką liczysz odpowiedź ? Słuchawki jak słuchawki działają prawie z każdym ajfonem i nie ma różnicy czy używasz ich z X, 8, czy 6....
  • Odpowiedz
@TomaszZawadzki: ja kupiłem i uważam że to był super zakup. Zero kabli, synchronizacja idealna, zatrzymuje muzykę jak wyjmujesz je z uszu, automatycznie włącza jak znów włożysz. Na jednym ładowaniu starczają na 4-5 godzin, ale masz do nich etui, które w 15 minut ładuje na kolejne 3 godziny
  • Odpowiedz
@MAT182: Liczę na to, że jakiś mirek ma 6s,7,8 i jest w stanie powiedzieć czy przy 1-2 godzinnym słuchaniu muzyki dziennie zostanie trochę baterii w telefonie, żeby można było podzwonić ¯\_(ツ)_/¯ Wybacz, że nie orientuję się w takich rzeczach.
  • Odpowiedz
@Im_from_alaska: cena troche oporowa, ale interesuje się zakupem. jak wygląda przełączanie miedzy mac/iphone/watch? idzie to jakos sprawnie czy trzeba odparowac i znow sparowac z danym urzadzeniem?
  • Odpowiedz
@TomaszZawadzki: na początku używałem ich z 6 Plusem, różnica w baterii przy porównaniu do przewodowych słuchawek praktycznie żadna. Z samego watcha można długo na nich słuchać, więc baterią się w ogóle nie przejmuj ;)
  • Odpowiedz