Czy ten powyzszy telefon ma GLOBALA? Nie sprzedają go z jakąś chinska wersja? Bo gdzies czytalem ze na jakas wersje MI MAX 3 nie ma globala i tylko China stable czy cos
Macie moze jakies zastrzezenia co do w.w telefonu?
@HBKwowo: kolego, no ja w to watpie, ale nikt ci nie odpowie ze 100% pewnoscia. Od dawna juz nie ma w obiegu syfmiui, nie spotkalem sie z nowymi telefonami ze sprzedawanym syfem. Ponad to nikt w PL z sensownych firm nie bedzie sprzedawal telefonow z china softem, bo klienci je beda zwracac, brak jezyka polskiego w systemie, z automatu dyskwalifikuje taki tel w oczach klientow. Pomimo tego ze wrzucenie globalnego
Wedlug was jakie sa dobre zarobki na uop netto miesiecznie w okolicach 28-30lat? Ja jestem jakis odklejony jak mi sie wydaje ze takie 14k/mies to w sumie jest malo czy rzeczywiscie to jest malo? Warszawa #zarobki #pracbaza #praca
Czy ten powyzszy telefon ma GLOBALA? Nie sprzedają go z jakąś chinska wersja? Bo gdzies czytalem ze na jakas wersje MI MAX 3 nie ma globala i tylko China stable czy cos
Macie moze jakies zastrzezenia co do w.w telefonu?
#xiaomi #telefonu #android #sferis
Od dawna juz nie ma w obiegu syfmiui, nie spotkalem sie z nowymi telefonami ze sprzedawanym syfem. Ponad to nikt w PL z sensownych firm nie bedzie sprzedawal telefonow z china softem, bo klienci je beda zwracac, brak jezyka polskiego w systemie, z automatu dyskwalifikuje taki tel w oczach klientow. Pomimo tego ze wrzucenie globalnego