Aktywne Wpisy

marcus777 +10
Czytam wasze wpisy o imponujących wynikach typu 150% od początku roku i patrzę na swoje marne 7% (i to po piątkowym odbiciu) z dużym bólem. Mimo jednostkowych pozycji, które zrobiły po 100%, to przez ich wielkość, -10% na innych pożarł cały zysk tych zyskownych.
Opchnąłem MU w szczycie i zebrałem ostatni dołek. Dokupiłem też sndk, nvda, cien (aktualnie strata -6%), lite. Jestem byczo nastawiony na najbliższe tygodnie.
W Polsce zebrałem LPP, a
Opchnąłem MU w szczycie i zebrałem ostatni dołek. Dokupiłem też sndk, nvda, cien (aktualnie strata -6%), lite. Jestem byczo nastawiony na najbliższe tygodnie.
W Polsce zebrałem LPP, a

Codon +33
#gielda #inwestycje #inwestowanie @ossprime regularnie pokazuje zmiany w czasie swojego portfela, to i ja pokażę - od 31 grudnia 2025 do 31 maja tego roku. Robię zrzut co miesiąc na koniec ostatniego dnia otwartych rynków.
W pierwszej kolumnie część portfela, na górze miesiąc, w środku WYNIK (obecny stan - wpłaty) - to ważne, bo nie śledzę tutaj wielkości portfela w czasie, tylko sam wynik.
Dane biorę bezpośrednio
W pierwszej kolumnie część portfela, na górze miesiąc, w środku WYNIK (obecny stan - wpłaty) - to ważne, bo nie śledzę tutaj wielkości portfela w czasie, tylko sam wynik.
Dane biorę bezpośrednio
źródło: Zrzut ekranu 2026-06-15 o 20.58.20
Pobierz

źródło: comment_N2WsgkLkh97vOQyjh44uaeWBHYZImnf3.jpg
Pobierzźródło: comment_sDS9cmNEomCDtzxtBRMBKss8uhEu9fPT.gif
Pobierzźródło: comment_1620883805u0caoRHrOzAmzAN1tw8LMN.jpg
Pobierz