Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +234
P------e ten kraj i ten chory system. Moja mama pracowała w życiu 6 lat. Urodziła trójkę dzieci i dostała emeryturę. Mój dziadek poszedł na emeryturę w wieku 50 lat, bo zakład się rozpadł i wysyłali ludzi na emerytury... Babcia też kilka lat przepracowała i też miała emeryturę.
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania

gobi12 +608
Pakowanie pakietów z ostatniego w tym roku zbioru chili jak widać na zdjęciu jest w trakcie, więc pomyślałem o jeszcze jednym #rozdajo
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file8808538885031559974
Pobierz

I powiedzcie mi, jak to jest, że jakieś patusy gonią się z maczetami po Reymonta, zaraz przy stadionie, zaraz przy siłowni Misiaczka, a władze klubu zawsze zaprzeczają, że nic na ten temat nie wiedzą i nie mają z tym nic wspólnego. To przecież z okien ich biura widać jak patusy się gonią z maczetami.
Jeżeli władze klubu są zastraszone przez gangsterów to może władze miasta i ekstraklasy powinny rozważyć kary na klub albo w końcu przestać im pożyczać pieniądze, tak, żeby on upadł, a miasto przestało do niego dopłacać. Może kiedy Wisła trafi do okręgówki i przeniesie się do Myślenic to gangsterzy się odczepią od klubu i w ciągu 10 lat klub wróci na salony, ale tym razem już bez tego raka?
#mecz #wislakrakow #krakow
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Hehe i edycja. Takich mamy specjalistów.
@AntyPOdPIS: aaa... chyba, że tak, skoro zawsze był ktoś kto biegał z maczetami i terroryzował zwykłych ludzi to ok. Sory, że się w ogóle p-----------m. Nie było tematu.
Zwykłych ludzi nikt nie terroryzuje.
Wiesz jaki jest problem w Twoim rozwiązaniu? Aby wywalić bandytów musiałbyś zdegradować całą Ekstraklasę i połowę 1 ligi