Aktywne Wpisy
salanderek +461
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +254
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
I powiedzcie mi, jak to jest, że jakieś patusy gonią się z maczetami po Reymonta, zaraz przy stadionie, zaraz przy siłowni Misiaczka, a władze klubu zawsze zaprzeczają, że nic na ten temat nie wiedzą i nie mają z tym nic wspólnego. To przecież z okien ich biura widać jak patusy się gonią z maczetami.
Jeżeli władze klubu są zastraszone przez gangsterów to może władze miasta i ekstraklasy powinny rozważyć kary na klub albo w końcu przestać im pożyczać pieniądze, tak, żeby on upadł, a miasto przestało do niego dopłacać. Może kiedy Wisła trafi do okręgówki i przeniesie się do Myślenic to gangsterzy się odczepią od klubu i w ciągu 10 lat klub wróci na salony, ale tym razem już bez tego raka?
#mecz #wislakrakow #krakow
@munchkin: a ten działacz Wisły, któremu spalili samochód to rozumiem, że nie był cywilem więc wszystko jest ok, tak?
Na stadion Wisły? To jest stadion miejski, budowany pod EURO, którego Kraków nie dostał. Dodatkowo Wisła zrobiła promocję miastu za czasów swojej świetności i wojażach po Europie. Ostatnie... Wisła kiedyś miała swój stadion, który został zabrany przez miasto. Jeszcze coś na temat stadionu?
Wisła nie dostała pieniędzy na szkółki, przynajmniej sobie nie przypominam - jeżeli się mylę, to udowodnij.
Poręczenie
@AntyPOdPIS: więc jakbym miał szalik Cracovii i by mnie pobili to już by było ok? xD
@AntyPOdPIS:
@AntyPOdPIS: niby dlaczego byłbym sobie winny? Bo mam inny szalik? xD Sprawdzacie też napletki?
@AntyPOdPIS: nie chodzi o to czy inne kluby mają gangsterów czy nie. Chodzi o to
@d__m: może jeszcze gangusy zasługują na 500+ za chorobę umysłową każdego z nich? Zaróbcie sobie i sobie budujcie co chcecie, a nie wyciągacie pieniądze z portfela podatnika bo wam
@AntyPOdPIS: chojrak w świecie, #!$%@? w necie. Nie masz argumentów i nie płacisz takich podatków jak ja to siedź cicho. Mięśnie zrobiłeś na odżyweczkach i siłowni u Miśka, że wyskakujesz z argumentem mięśni?
Zaznajom się z sytuacją i się później wypowiadaj. Może pieniądze z 500+ miały iść na policje?
Odpowiem Ci co do tej policji. Są specjalne grupy, specjalne nazwijmy, to "oddziały", które zajmują się pseudokibicami. Policji niczego nie brakuje, ewentualnie chęci lub kompetencji.
Masz kompleksy? @d__m napisał do
@AntyPOdPIS: sam zacząłeś pierwszy bo nie szanujesz mojego prawa do nietykalności cielesnej i grozisz mi pobiciem za inny szalik. Gdyby Kraków nie był rządzony przez gangsterów to mógłbym sobie chodzić tutaj nawet z szalikiem Legii Warszawa i takim patusom jak ty nic do tego bo
@AntyPOdPIS: napisałem "koleżków gangsterów", a nie patusów, patusie. Nie umiesz czytać?
Też mi różnica pajacu, naucz się odpowiadać w jednym poście.
@AntyPOdPIS: przecież napisałeś, że byłoby ok gdyby mnie pobili za inny szalik, a później napisałeś:
@AntyPOdPIS: rozumiem, że przed prawnikami byś się tłumaczył tak samo jak Miśki i Sarapaty, że to nie ma dowodów (w tym przypadku
W szachy możemy zagrać przez kurnik ;)
Barwy innego klubu.
Nigdzie nie napisałem, że kogoś nienawidzę. Ubierasz szalik innego klubu a na niektórych działa, to jak "płachta na byka". Taki klimat, praktycznie od zawsze tak było i jeszcze chwilę tak będzie.