Aktywne Wpisy

WielkiNos +641
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatuaze
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatuaze
źródło: temp_file6897582679708140168
Pobierz
Olek3366 +281
źródło: temp_file7115857347954076470
Pobierz

I powiedzcie mi, jak to jest, że jakieś patusy gonią się z maczetami po Reymonta, zaraz przy stadionie, zaraz przy siłowni Misiaczka, a władze klubu zawsze zaprzeczają, że nic na ten temat nie wiedzą i nie mają z tym nic wspólnego. To przecież z okien ich biura widać jak patusy się gonią z maczetami.
Jeżeli władze klubu są zastraszone przez gangsterów to może władze miasta i ekstraklasy powinny rozważyć kary na klub albo w końcu przestać im pożyczać pieniądze, tak, żeby on upadł, a miasto przestało do niego dopłacać. Może kiedy Wisła trafi do okręgówki i przeniesie się do Myślenic to gangsterzy się odczepią od klubu i w ciągu 10 lat klub wróci na salony, ale tym razem już bez tego raka?
#mecz #wislakrakow #krakow
mówiliśmy cały czas o pobiciu, a ty teraz mówisz o kradzieży szalika. A np. kradzież portfela za inny szalik jest ok czy nie?
Kradzież portfela, g---t i inne przestępstwa, które zaraz wymienisz są złe.
Szalik mi nie przeszkadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@d__m: nigdzie tak nie napisałem. Nie toleruję sponsorowania czyjegoś hobby z publicznych pieniędzy. Jeżeli podatnik dopłaca do piłki nożnej to nie toleruję takiego marnotrawienia pieniędzy publicznych. Samą piłkę nożną lubię i oglądam.
Zgadzamy się też, że w------l można dostać za nic, za szalik, za spodnie itd. I to jest problem. Ale bycie kibicem, takim zwykłym, nie zwiększa szans na jego wyłapanie. I to kto rządzi Wisłą w tym momencie niczego nie zmieni a
@d__m: ok, masz tutaj moją gwarancję, że zawsze będziesz bronił swoich barw zgodnie ze "sztuką". Może jeszcze ten pojedynek w szachy o szalik? Albo umówicie się na partyjkę w golfa? Fajnie się mówi o bronieniu barw zgodnie ze "sztuką" jeżeli nigdy nie będziesz miał takiej okazji bo za twoją ekipą stoi 23 tysiące