Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Co wy wiecie o kompleksach. Ja nawet jakbym chciał wyjść do ludzi, zacząć biegać, znaleźć dziewczynę i spełnić wszystkie warunki potrzebne do wyjścia z przegrywu to i tak nigdy nie porucham. Dla mnie to fizycznie niemożliwe. Mój p---s w pełnym wzwodzie wygląda jak na obrazku poniżej.

W dodatku im mocniejszy wzwód tym bardziej wygina się w dół zamiast do przodu. W momencie szczytowej erekcji jest tak mocno wygięty że mógłbym go używać zamiast haku w samochodzie. Stulejka oczywiście też w pakiecie, a jako bonus grudki perliste. Nie wyobrażam sobie normalnego stosunku z czymś takim.

Natura ze mnie zadrwiła. Pozdrawiam.

#przegryw #stulejacontent #zalesie #s----------e

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Co wy wiecie o kompleksach. Ja nawe...

źródło: comment_F3ZotBGvgM1QOGCpdrhuMADXgCXHUWVK.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

PrzyczajonyNiebieskipasek:
@Blaskun

że taki krzywy benis może stawiać większy opór, więc większa przyjemność dla różowej, bo może trafi w odpowiedni punkt ( ͡° ͜ʖ ͡°)

żeby taki krzywy p---s dawał większą przyjemność to powinien być zagięty do góry XD chyba że op
  • Odpowiedz
OP: @clown9 no i co mi urolog zrobi? Jedynie operacja może pomóc. Polega na wycinaniu fragmentów penisa i próbie naprostowania. Tylko że po takich operacjach p---s jest zawsze mniejszy. W moim przypadku musieli by chyba połowę wyciąć. Ty byś dał sobie pociąć c---a?

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}

• Odpowiedz