Aktywne Wpisy
Zaid +163
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
Siedzę sobie w domu, dzwoni domofon.
- Słucham?
- My w sprawie liści.
- Jakich liści?
- Co się nimi dupę czyści. (I słychać uciekających gówniarzy).
Nawet nie byłem zły, wręcz rozbawiony tym tekstem oraz tym, jak dałem się zrobić. Minęło jakieś dobre pół roku. Siedzę w domu, dzwoni domofon.
- Słucham?
- My w sprawie liści.
- Co się nimi dupę czyści? : D (I znowu słychać uciekające bachory).
Tego się chyba nie spodziewali.
To było niemal pół mojego życia temu, a pamiętam tę chwilę do dziś i do tej pory wspomnienie to sprawia, że cieszy mi się gęba (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#pasjonaciubogiegozartu
-ogoli mi pani kutaska heheh xD
Albo randomowo:
-dzien dobry tu spoldzielnia mieszkaniowa czy jest u panstwa ciepla
- Dzień dobry, potrzebuje może pani telewizor?
- niee, nie potrzebuję.
- to niech pani zniesie, a ja poczekam
Teksty, które pamiętam:
- Czy był wczoraj u Pana prąd?
Całe szczęście do dzisiaj się przyjaźnimy, od gówniarza :P
Siedzę sobie w domu, dzwoni domofon.
- Słucham?
- To my korwinisci!
- Jacy korwinisci?
@metalowy_pasterz: chyba wśród patoli. Patrzę na te komentarze i niedowierzam ( ಠ_ಠ)