Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +205
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

R_O_T_T_E_N +471
#heheszk
Profesor jakiejś uczelni wyższej w Katowicach XD
Profesor jakiejś uczelni wyższej w Katowicach XD
źródło: temp_file4308205926811352744
Pobierz

http://januszpalikot.natemat.pl/23189,b16
Nie wiem czy wyborcy RP są naprawdę tak ograniczeni? :D
Czyli na tej samej podstawie można wysnuć wniosek, że np mniejszość niemiecka powinna ponosić koszty wizyt premiera i prezydentów RFN.
#lewackalogika
Zresztą komentarze na natemat.pl są wyborne, nieważny jaki temat, przeważnie nawiązanie do kościoła i PiSu :D
Na całe szczęście, sondaże jasno wskazują, że Palikot może mieć problemy z dostaniem się do parlamentu w następnych wyborach. Przynajmniej sejm nie będzie już tak żałosnym cyrkiem. ;)
Nie generalizuj, wszystkich nie znasz. Chociaż sumie to nie znam normalnego człowieka który by wciąż wierzył w tę partię.
Ale żadna partia w internecie nie ma takich fanatyków. Komentarze na natemat, najlepiej tu udowadniają. Ci bardziej ogarnięci piszą w komentarzach o hipokryzji Januszka i uciekaniu od najważniejszych tematów.
@OrestesGaolin:
Pewnie jakiś watykański, klerofaszystowski odrzutowiec. :>
Ha, ha, ha, ha, ha! W jakim ty świecie Tomeczku żyjesz!?
W rzeczywistym. Przeglądam blogi Korwina, jego fanpejdż i nie ma nawet sensu porównywać ich z blogiem Januszka na natemat. U Palikota z komentarzy aż nadto wylewa się zaślepienie i głupota, polecam poczytać. :)
To najwyraźniej ci z innych partii są mniej krzykliwi w internecie. :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Tamta jest lewacka.(・へ・)
@Skoruta:
To gdzie na nich mogę trafić, pytam się szczere. Przeglądam fanpejdże KNP i JKM i takiego zalewu głupoty nigdy nie zauważyłem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Kolejny dowód na zdolność organizacji lewaków.
Papież jest głową państwa i jeśli polski prezydent zaprasza go do kraju, to palikociarze nie powinni się w to wcinać. Oczywiście mogą oni protestować, ale pomysły, ażeby wizytę finansował polski episkopat jest idiotyczny. Bo jak rozumiem, czy wizytę Obamy ma finansować ambasada amerykańska, bądź Amerykanie mieszkający w Polsce?
No chyba jednak się zagalopowałeś z tym stwierdzeniem...