Aktywne Wpisy

ComeByN +448
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz
SystemHalted2_0 +348
źródło: temp_file537884659109680188
Pobierz

http://januszpalikot.natemat.pl/23189,b16
Nie wiem czy wyborcy RP są naprawdę tak ograniczeni? :D
Czyli na tej samej podstawie można wysnuć wniosek, że np mniejszość niemiecka powinna ponosić koszty wizyt premiera i prezydentów RFN.
#lewackalogika
Zapraszają go jako głowę państwa i jako głowę Kościoła.
Ludzie podważają niemal fakt jakim jest ewolucja więc zdecydowanie mogę dyskutować nad wykorzystywaniem pozycji, podtrzymywaniem manipulacji, mówieniem nieprawdy. mam nadzieję że uda się zorganizować protest.
Niekoniecznie, akurat RP ma najgłośniejszą bazę gimbo-fanatyków w necie. Tak walnięci fanatycy PiSu, PO, PSLu czy SLD zdarzają się duuużo rzadziej, natomiast Korwinowcy mimo że są liczniejsi to jednak biją palikotowców na głowę jeśli chodzi o kulturę wypowiedzi. Korwinowca jak wkurzysz to cię nazwie socjalistą, Palikotowiec zbluzga cię od k---w gwałconych przez księży :) Teksty typu "Co ty p--------z p-----e, leć
Nowy Ekran, Salon24, Fronda, wPolityce.pl - a teraz podaj mi proszę podobne zagłębia palikociarstwa.