Wpis z mikrobloga

Ale #lolcontent znalazłem w komentarzach:

http://januszpalikot.natemat.pl/23189,b16

Nie wiem czy wyborcy RP są naprawdę tak ograniczeni? :D

Burak jesteś koleś bez jaj i pała :o)Benek pewnie strzelał do twojej babci albo dziadka.Pewnie cie jakiś księżulo przytulał w dzieciństwie że nie widzisz tego zła co kościół wyrządził.Największą kolebką zła jest Watykan bo ukrywa największą prawdę przed swoimi owieczkami a raczej baranami że bóg nie istnieje i żaden w Watykanie nie wierzy w te pierdoły.A jeżeli istnieje to ma na pierwszy odstrzał właśnie tych bandytów z Watykanu.A do Marii Pawlik 0/10 że do nieba nie pójdzie za lizanie pupci czarnej i purpurowej mafii :o)

Moim zdaniem przed podjęciem decyzji o zaproszeniu B16 do Polski prezydent powinien złożyć wniosek o referendum w tej sprawie. W czasach kryzysowych taka wizyta to spustoszenie budżetu. Chyba,że episkopat zobowiąże się,że koszt poniesie tylko i wyłącznie strona kościelna i nie będą żebrać o dotacje państwa, czyli moje pieniądze.

Czyli na tej samej podstawie można wysnuć wniosek, że np mniejszość niemiecka powinna ponosić koszty wizyt premiera i prezydentów RFN.

#lewackalogika
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nawon:

Zapraszają go jako głowę państwa i jako głowę Kościoła.

Gdyby Watykan nie istniał jako państwo, tylko był częścią Włoch, to byś zmienił zdanie
  • Odpowiedz
@RT_NR: To może czas żeby Obama/Putin wystąpił w paru miastach z przesłaniem pokoju. Na pewno mają dobre zamiary.

Nie istnieje, więc na ma sensu dyskutować na ten temat.

Ludzie podważają niemal fakt jakim jest ewolucja więc zdecydowanie mogę dyskutować nad wykorzystywaniem pozycji, podtrzymywaniem manipulacji, mówieniem nieprawdy. mam nadzieję że uda się zorganizować protest.
  • Odpowiedz
@dziadekwie: No chyba jednak się zagalopowałeś z tym stwierdzeniem...

Niekoniecznie, akurat RP ma najgłośniejszą bazę gimbo-fanatyków w necie. Tak walnięci fanatycy PiSu, PO, PSLu czy SLD zdarzają się duuużo rzadziej, natomiast Korwinowcy mimo że są liczniejsi to jednak biją palikotowców na głowę jeśli chodzi o kulturę wypowiedzi. Korwinowca jak wkurzysz to cię nazwie socjalistą, Palikotowiec zbluzga cię od k---w gwałconych przez księży :) Teksty typu "Co ty p--------z p-----e, leć
  • Odpowiedz
@Shaki:

Tak walnięci fanatycy PiSu, PO, PSLu czy SLD zdarzają się duuużo rzadziej,

Nowy Ekran, Salon24, Fronda, wPolityce.pl - a teraz podaj mi proszę podobne zagłębia palikociarstwa.
  • Odpowiedz