Wpis z mikrobloga

Mirki dajcie plusa na pocieszenie, bo mi smutno. Jakieś dwa miechy temu sparowało mnie z fajną dziewczyną na #tinder
Emigracja here, więc jak zdarzy się ładna, ambitna i kumata Polka, to święto lasu. Popisaliśmy, zaczęliśmy randkować i wszystko było spoko. W końcu umówiłem się z nią na randkę z romantyczną kolacją, drinkami w nocy i niespodzianką pośrodku. Kupiłem bilety na Park Jurajski w wersji hd z orkiestrą symfoniczną grającą soundtrack Johna Williamsa do teatru. #!$%@?łem na nie ponad 100 funtów i ogólnie jarałem się jak dziecko. Wszystko szło między nami dobrze, aż tu nagle z dupy napisała, że nie chce się spotykać i odwołujemy całą akcję. #smutnazaba mocno, ale ogarnąłem się i popisałem do innych dziewczyn, bo miałem już w końcu bilety. Taki #!$%@?, zero zainteresowania. Napisałem do znajomych, każdy zajęty, albo ma plany, albo spędza czas z drugą połówką. Wrzuciłem posta na kilka grup na fejsie, że kogoś szukam. Tak na luzie, żeby z kimś po prostu iść i nie zmarnować biletu. Nic. No i w końcu ubrałem się ładnie i poszedłem sam. Było zajebiście, film daje radę, nawet dinozaury po tylu latach ciągle wyglądają dobrze. Orkiestra dała czadu i naprawdę świetnie grała monumentalny soundtrack. Dostali długie owacje na stojąco i gdyby ktoś ze mną był, to była by zajebista randka. Cała sala wyprzedana, było jakieś tysiąc siedemset osób. A obok mnie wolne miejsce. No i właśnie wróciłem i ogólnie mi przykro i koniec tej historii. Wyżaliłem się i trochę mi lepiej, dobranoc ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #stulejacontent #zalesie #gorzkiezale #podrywajzwykopem
źródło: comment_Jp0IdOojbspyykYl6iv9T7s9PH231xae.jpg
  • 77
@konciko: Nie przesadzasz? Spotkali się pare razy, uznała że nie zaiskrzyło - przeprosiła i się pożegnała.
Zatem jak my spotykamy się z wami 3-4 razy - dajemy nadzieję. Wy jak jesteście w związkach X lat i się nie oświadczacie to też dajecie nadzieję i jakoś obelg pod adresem mężczyzn, że #!$%@?, że wykorzystał, że jest #!$%@? i tchórzem - nie ma.
Nie obiecała mu miłości aż po grób, że go zdradziła.
@Budo: było godzinę przed filmem podchodzić do ddziewczyn na miejscu i z biletami w ręku zaproponować niezobowiązujący film, super doświadczenie, dużo uśmiechów i być może zgodziłaby się taka której wpadłbyś w oko.

Taka zaleta ze laska widzi kto jest kim, nie jak w internetowym poście.
a rozdajo nie zrobiłeś tylko wolałeś zmarnować bilet?

@tomek001: Podejrzewam, że na wykopie nie ma nikogo z mojego miasta (mieszkam w uk). Rozdajo zrobiłem na fejsie i wśród znajomych, ale wszystko było w krótkim czasie robione...
było godzinę przed filmem podchodzić do ddziewczyn na miejscu i z biletami w ręku zaproponować niezobowiązujący film, super doświadczenie, dużo uśmiechów i być może zgodziłaby się taka której wpadłbyś w oko.

Taka zaleta ze laska widzi kto jest kim, nie jak w internetowym poście.

@lukaszlukaszkk: To byłby dobry pomysł, gdybym nie był tam 5 minut przed filmem... poza tym niezręcznie by mi było pytać ludzi na ulicy, jednak przegryw motzno. Mam
@Sudice: bo może nie było źle, a było poprawnie to że nie uciekł po godzinie "bo nagle chomik babci zdechł" lub z powodu innej równie wiarygodne wymówki nie oznacza, że randka była udana owszem jeśli dobrze dogadywaliscie się, mieliście wspólne tematy do rozmowy itp. to jest to udane spotkanie ale znajomych przyjaciół, czasami ktoś ma większe oczekiwania i jeżeli nie było dobrej zabawy, flirtu, dwuznacznosci itp. może uznać randkę za nieudaną
@Midaete: Bardziej chodzi o to, że pewnych rzeczy nie załatwia się za pomocą smsa tylko na żywo. No i całkiem inaczej "Między nami nie iskrzy, spotkałam kogoś innego nie możemy się dalej spotykać.", a co innego "Nie będziemy się dalej spotykać, przepraszam.
@DawidWrc spotkałam się kiedyś z tragiczna sytuacja wręcz. Para się spotykała i przestała z dnia na dzień. Przestali się kontaktować, jedna ze stron się nie odzywała. Też było założenie że to suka, że tak nie wolno, że go pewnie zdradza jak go wystawiła.
Miała wypadek w drodze na spotkanie z nim. Leżała w śpiączce, a potem rany były na tyle poważne że nie chciała by taki facet ja oglądał. Czasami się dzieją