Aktywne Wpisy

moll +143
Baba się jutuba naoglądała i zainspirowała, a potem wykorzystała chłopa w kuchni do krojenia cebuli (。◕‿‿◕。)
Dwa takie mi wyszły, więc wygryw na jutrzejszy obiad
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie i trochę #bojowkapiekarska
Dwa takie mi wyszły, więc wygryw na jutrzejszy obiad
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie i trochę #bojowkapiekarska
źródło: 1000019569
Pobierz
cez589643 +9
Oto finalowe wyniki glosowania na najladniejszego bolida 2026. Dzieki za udzial w ankietach.
Finalowe wyniki:
1. Red Bull
2. Haas
3. Racing Bulls
Finalowe wyniki:
1. Red Bull
2. Haas
3. Racing Bulls
źródło: 962f8a8a280d1b3521c880bf62271419dcabca2f2466bacf63423f2d592b1b38
Pobierz

![Weryfikacja wieku obrazem pozwala "pobierać je" osobom trzecim [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4e5014d97aee4ed9cbaa8f24c2c0443f9bbc9bafc3ed44a52bf09b9c1ef18659,q80.jpg)

@IsambardKingdomBrunel: No to nie wiem po co sie pytasz skoro jestes juz ekspertem z rynku pracy pythona.
Tyle razy odpisalem to nawet 3/10.
Studiów informatycznych też nie mam, ale patrząc po tym jakie potworki potrafią spłodzić magistrzy informatyki jestem do nich raczej sceptycznie nastawiony. Sam fakt zdobycia dyplomu
@IsambardKingdomBrunel: Tak, nie, nie. Dłuższa wersja:
- trzymaj się swojego projektu,
- pozostałe projekty, jak nie są jakieś mocno wulgarne, zostaw, ja zaglądam w całe repozytorium,
- jw. techniczny zajrzy, a od takiego się
Temat studiów oczywiście olej, wałkowany milion razy - nie przeszkodzą Ci w karierze developera ale na pewno bez nich pracę też dostaniesz
Co do repo - kiedyś mi je podesłałes na priv, teraz jak patrzę to jedna rzecz bardzo rzuca mi się w oczy;
1. Przede wszystkim readme bo ni cholery nie wiem o czym to jest
2. Jak już ogarniesz readme, to pozstaw demo tego projektu gdzies publicznie (bym mógł go przeklikac i zobaczyc co stworzyłes)
3. Jak zaczniesz stawiac demo(lub strone lokalnie) wypelnij ja przykladowymi pozycjami, dzieki temu zauwazysz że niektóre decyzje które podjąłes mogą byc wykonane lepiej (np. przypisywanie tylko jednego zdjęcia do zwierzaka)
4.