Wpis z mikrobloga

@Jarmuzyd: jakbyś doczytał do końca co napisałam to wiedziałbyś, że jest to kolejna zrzutka, bo zakompleksieni faceci muszą podbudować swoje zgniłe ego xD Jakbym ja miała spisywać ile to razy faceci zrobili z siebie debila to nie wiem czy starczyłoby mi czasu. A wykopki przyklaskują, bo ważne, że leci hejt na kobiety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zielony_Minion: mając do czynienia z takimi kasztanami nie spisuje się oświadczenia, bo oświadczenie można bardzo łatwo wycofać. Ja bym wezwał Policje choćbym miał czekać 1h aż przyjadą. Może różowa by nabrała trochę pokory.
  • Odpowiedz
@Jarmuzyd: każdy myślący osobnik na tym portalu tak uważa ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale od facetów zwłaszcza nie oczekuję logicznego myślenia jeśli tematem jest zrzutka, by hejtować kobiety za kółkiem. Ale racja, mnie Twoje zdanie też nie interesuje.
  • Odpowiedz
@teehee: przeciez to wlasnie faceci kieruja sie glownie logika. Jak laska ma przestac myslec emocjonalnie i musi zaczac logicznie to przegrzewa jej sie czesto mozg wtedy i puchnie jak rybka rozdymka xd
Zarzutka czy nie, laski czesto panikuja jak maja zderzenie i taka akcja mnie szczegolnie nie dziwi juz.
  • Odpowiedz