Wpis z mikrobloga

@Jarmuzyd: Ten portal już dawno potwierdził mnie w przekonaniu, że jednak wielu facetów nie miało nigdy do czynienia z logiką. Nawet zrzutek zrobić porządnie nie umieją ¯\_(ツ)_/¯ U facetów często też nie ma co się już przegrzać xd A w czasie wypadku każdy różnie reaguje, bez względu na płeć. Mnie raz facet walnął i próbował zrzucić winę na mnie ;) Także takie sytuacje zdarzają się również wśród facetów.
  • Odpowiedz
@Jarmuzyd: Właśnie sam teraz odwracasz to, co napisałeś. Historia to zrzutka, a Ty sie kłócisz ze to prawda i uważasz, że kierujesz sie logiką bazując na zmyślonej historii XDD Przestań sie ośmieszać - nie masz nic mądrego do powiedzenia to mnie więcej nie wołaj.
  • Odpowiedz
@Jarmuzyd: Jakie emocje? Napisałeś, że jest to prawda chociaż cała historia jest zmyślona, więc logiką to Ty na pewnie się nie kierowałeś ;) a ja Ci podałam przykład, że to występuje zarówno u kobiet jak i u mężczyzn, bo mi samej się to przytrafiło. Żadna kobieta nie broniła się tym, że ma pierwszeństwo, bo jest kobietą. Oczywiście typowy facet, nie ma racji to musi coś wspominać o różowej logice, chociaż
  • Odpowiedz
Jakie emocje? Napisałeś, że jest to prawda chociaż cała historia jest zmyślona

@teehee: gdzie to napisalem tepaku? XD dalej nie czytam bo juz po tym nie ma sensu, to jest dramat jakis
  • Odpowiedz
@Jarmuzyd: po prostu żal mi Ciebie xd Twój poziom to dno, co potwierdza, że jak najbardziej kierujesz się emocjami. Raz piszesz że takie rzeczy są możliwe, później, że Ciebie to nie interesuje czy to prawda czy zrzutka, bo i tak ośmieszają kobiety, a później znowu coś zmieniasz xD A ja tylko napisałam, że to faceci się ośmieszają takimi historiami... No ale widzisz, może sam spuchnij jak ta ryba bym więcej
  • Odpowiedz
@teehee: Co zmieniam? Jestes tak tepa ze nie umiesz tego zrozumiec? Ci niby debile ktorych spotkalas to pewnie byli ludzie, ktorzy pewnie ciebie wyjasniali jak 5 latka ale nie potrafilas sobie tego uswiadomic i nazywalas ich debilami bo tak latwiej. XD
Zostalas zaorana i teraz probujesz sie bronic i wmawiac mi rzeczy ktorych nie napisalem, bo to typowa #logikarozowychpaskow. Zrobilas mi dzien i tylko potwierdzilas dlaczego niebiescy
  • Odpowiedz
@Jarmuzyd: ja p------e xd Tak samo jak ja mogę powiedzieć, że uznałeś tamte kobiety za takie i owakie, bo byłeś zbyt durny, by je zrozumieć XD i po tym co piszesz to nawet bym w to uwierzyła. Nigdzie nie zostałam zaorana, bo nie umiesz rozmawiać na poziomie tylko mnie obrażasz xD zaorana no ja j---e, dzieciaku xD Kierujesz się samymi emocjami, a mi tutaj wmawiasz takie rzeczy. I tacy jak
  • Odpowiedz
@Zielony_Minion: W Galerii Rzeszów to w ogóle jakieś cuda się dzieją, jakiś tydzień temu wjeżdżałem na parking, klikam po bilecik, otwiera się szlaban - ja się patrze, a tu auto jedzie na mnie xDDDDD zbaraniałem dosłownie czy ja nie o-------m i pojechałem pod zakaz, ale na szczęście okazało się, że ten drugi był głupi xDDD
  • Odpowiedz
Baby w wielkich SUVach typu Q7 czy X5 to takie same raczysko jak baby w p--------h typu Corsa, Micra etc.

@Tosh: Nie takie same, bo SUVem baba skręca w prawo do dwupasmówki tak, że zajmuje dwa pasy, a ja jadąc lewym, cudem wyhamowałem, żeby nie wjechać jej w dupę. Teraz jak widzę SUVa dołączającego się do ruchu, a ja na lewym pasie, to noga z gazu.
  • Odpowiedz