Wpis z mikrobloga

@Zielony_Minion: kobiety sa coraz bardziej bezczelne, zaraz beda walczyc o "rownouprawnienie" na drogach. Ostatnio mojemu kumplowi w bok auta wbila sie jakas pinda, no odwalila totalnie. On zlamal noge w wypadku...i tez baba sie darla, ze jej sie wszystko należy i to jego wina xD dopiero policjant ja uspokoil
  • Odpowiedz
@Zielony_Minion: Mój dziadek miał podobną historię. Dziadek jechał sobie normalnie przepisowo ulicą, a chłop chciał dołączyć się do ruchu autem zaparkowanym równolegle. Za szybko wyjechał i puknął dziadka w bok. Z miejsca pasażera wyszła żona i z pyskiem do dziadka, że im nowego Hyundaia rozwalił, dopiero co z salonu. Stoi i mu wrzuca, dziadek odpalił szluga i mówi, że w sumie z jego autem nic się nie stało, auto stare
  • Odpowiedz
@Zielony_Minion: Ilość takich wymyślonych historyjek pod plusy over 9000 ale wciąż ludzie plusują. Już widzę jak kobieta, choćby najgłupsza, stwierdzała że ma pierwszeństwo na drodze bo jest kobietą.

Ale widzę że póki co plusy się zgadzają.
  • Odpowiedz
Trzeba było jej powiedzieć że jeżeli ona jest kobietą z klasą i "gonościom osobistom" to żeby ostatecznie rozwiązać sprawę powinna wam o--------ć gałę w tym SUVie.
  • Odpowiedz