Wpis z mikrobloga

@Madaza przestaje mnie dziwić że coraz więcej osób, przy wynajęciu mieszkania chcę podpisywać umowę u notariusza. Weź wynajmuj takie mieszkanie i wlicz dochód z niego jako rata za kredyt za np. dom poza miastem i trafisz na taką patole, którą przestaje płacić bo może.. dała d--y pod klubem jakiemuś łobuzowi co kocha najbardziej i wszyscy teraz muszą się nad nią litować..
  • Odpowiedz
@Madaza: Fejk jak c--j. Używa interpunkcji, na ogół poprawnie. Gramatyka i ortografia również na poziomie. Żadna madka tak nie pisze, bo przecież poświęciła edukację na poziomie 6 klasy żeby "poświencić sie dziecią i mama na pełny etad"
  • Odpowiedz
@Madaza: A ja sobie ostatnią z bezdzietną koleżanką budującą samodzielnie dom żartowałyśmy, że jej ten dom upaństwowią i rozdystrybuują samotnym matkom. Może to wcale nie jest powód do żartów. ( _)
  • Odpowiedz
@Madaza:

Czemu rak kontent? Stoi puste co się będzie marnować. Miała prawo jako samotna matka

- Panie władzo, to auto stało sobie samo, puste....więc dlaczego miałoby się marnować? Wziąłem je sobie
W sumie pan nie ma takiego auta, więc
  • Odpowiedz
@Madaza: u mnie w mieście kilka lat temu był przypadek że kobieta pojechał na trzy miesiące do pracy za granicą, i po przyjedzie okazało się że w jej mieszkaniu mieszka rodzina, ci się włamali, wymienili zamki i mieszkali jak u siebie, kobieta dopiero po kilku tygodniach odzyskała swoje mieszkanie! miasto musiało znaleźć mieszkanie zastępcze dla tej rodziny bo małe dzieci, oczywiście mieszkanie było całe zrujnowane.
  • Odpowiedz