Aktywne Wpisy

MonazoPL +143
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
Mega_Smieszek +338

Wygląda na to, że dostaniemy jeszcze 3 filmy od Riana "ZNISZCZĘ WAM DZIECIŃSTWO" Johnsona
#starwars
źródło: comment_d5QwtjbilWioZsnQ47m2yWEUXvANIiOP.jpg
PobierzCałkiem szczerze się cieszę, że RJ zrobi nową trylogię, bo będzie miał okazje "odkupić winy" u tych, którym podpadł. Stworzy historię zupełnie oderwaną od sagi, więc nie będzie oczekiwań i teorii. Sam styl wizualny ma świetny, pokazał to już w ep8.
Mało tego, to ma być historia oderwana od sagi Skywalkerów. Może być BAAAAARDZO ciekawie.
Komentarz usunięty przez autora
@jablkabanany: tylko że RJ zupełnie nie potrafi pisać.
To jest właśnie mój główny problem z RJ i jego TLJ - to jest wizualnie piękny film z beznadziejnym scenariuszem. Pokoleniu obrazkowemu to zwykle nie przeszkadza, ja się wychowywałem na czytaniu książek posiadających fabułę... ¯\_(ツ)_/¯
TLJ jest ładny, może popisać się slow motion w kosmosie, czy walką w sali tronowej, ale to trochę inny level.