Wpis z mikrobloga

• 785
No i stało się... Po 10 latach znajomości, 7 latach związku i zaledwie roku małżeństwa, zostawiła mnie dla innego... Ostatnie kilka miesięcy oklamywała...powiedziała, że nie da rady dłużej ze mną być, że ma uczucia do tamtego, ot tak... To po co ten ślub był... Wspólne plany.. Dokładnie jutro wypada rocznica... Nie wiem kompletnie jak mam sobie z tym poradzić... () mam trochę słabą psychikę a boję się, że mnie to całkiem zniszczy...
#zwiazki #malzenstwo #feels #zalesie #depresja
  • 227
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@sombreroo Podstawa to rozwód z orzeczeniem o winie, to ona (dosłownie i w przenośni) dała dupy w waszym związku. Dla pewności zrób badania czy nie zaraziła cię jakimś syfem
  • Odpowiedz
@orw: staram się. 40 na karku. 15 lat małżeństwa. Nie będę publicznie mówił co i jak, ale... mam bagaż doświadczeń... i brak złudzeń. Więc się dzielę. Wiedzy w życiu też nabyłem bo mam specyficzna pracę, gdzie gromadzę i przetwarzam, analizuję informację. No to czasem się wypowiem. W realu cenią moje zdanie czasem (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 1
@KolejnyWykopowyJanusz zdążyła mi też powiedzieć że on się w niej zakochał to było w maju, jak postanowiliśmy naprawiać nasz związek, no ale nie powiedziała wtedy wszystkiego co się wydarzyło. Dopiero teraz z niej to wycisnalem
  • Odpowiedz
@sombreroo: Wszystko mądre już Ci powiedzieli. Oczywiście, że nie wyleczysz się z uczuć na pstryknięcie palcem, ale to po prostu była zła lokata. Zajmij się swoimi pasjami, wychodź z przyjaciółmi. Twoimi a nie wspólnymi. Będzie dobrze, tylko nie wolno się poddawać.
  • Odpowiedz
@sombreroo Może to co napiszę, będzie mało popularne, ale sam to przeżywałem. Do tego wspólne dziecko.
Staraj się zrozumieć walkę między sercem, a rozumem. Przyjmij do wiadomości, że byłeś z rozsądku, bo jesteś dobry. Ale serce u niej wybrało inaczej. Takie życie. Mnie zajęło 2 lata, zanim się z tym pogodziłem.
  • Odpowiedz
najgorsze to jest, że po tylu latach znajomości, ślubie kobieta może takie coś #!$%@?ć, bo jej się inny podoba, no #!$%@? (tak wiem facet to samo ale piszę z punktu widzenia faceta), ja #!$%@? no jest się już X lat w związku i nagle ciach nie ma nic i to jeszcze po ślubie, #!$%@? teraz zliczyć te wszystkie lata i na co to wszystko, jakie budowanie wspólnej przyszłości no ale takie są
  • Odpowiedz
  • 1
@astri też nie potrafię tego zrozumieć jak po tylu latach, wspólnie spędzonych chwilach można coś takiego zrobić Najbliższej osobie. W tak okropny sposób. I póki co bez jakiegoś sensownego wyjaśnienia...
  • Odpowiedz
@sombreroo: Mirku nie łam się, nie tylko TY nie dałeś rady, jak to napisał kiedyś Platon:,, Herkules dwanaście ciężkich prac wykonał, a trzynastej nie mógł podołać: żony nie mógł poskromić.''
  • Odpowiedz