Aktywne Wpisy

drte111 +157

WielkiNos +115
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
Pobierz

źródło: comment_AkYYreBjo99PJdeRnssgvtX5MFqEPAbl.jpg
PobierzSama w sobie gra - nic specjalnego. Ale to zaangażowanie społeczności, lokalne dramy, wojny. Tego klimatu żaden CS nie zapewni, ani najlepsza grafika, ani rozbudowana fabuła, ani wielka kasa na dopracowanie...
Pamieta ktos cafeots albo wypas?
Komentarz usunięty przez moderatora
Wy też chodźcie ( ͡° ͜ʖ ͡°) @destructivedetroit: @Kajtosz: @efilista: @Allport: @fleeeps: @sareawok: @Jarvid: @Kolczaneiro: @Icheb82: @Emi_99: @3edcvfr4: @zupakremzbrokula: @rimyi: @baran_ofiarny:
Komentarz usunięty przez autora
@Allport: zapomnialem jaki nick. Przez tydzien nie gralem bo zapie**ol w robocie xD ale jakby co to zawołam