Wpis z mikrobloga

Hej hej czy są tutaj jacyś studenci UE Katowice?( ͡º ͜ʖ͡º) Jak wygląda sprawa z dojazdem z akademika na uczelnię w roku studenckim? Szukałem po rozkładach i póki co wygląda to słabo, ale nie da się sprawdzić rozkładu na październik.
Dużo osób w ogóle mieszka w akademiku na Ligocie? Mam właśnie rozkminę czy wybrać akademik czy mieszkanie (okolice AWF).
#katowice #ue #uekatowice #studbaza #
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cytryn__: z AWF masz zajebisty dojazd, z akademikow nie wiem, ale rozklad bedzie na 99,5% taki sam co teraz xD co niby sie ma zmienić. z ludzi z ktorymi studiowalem to jakies 1 na 100 osob byla z akademika
  • Odpowiedz
@Cytryn__: no wlasnie tak tez pomyslalem xD to nie, tutaj bardzo rzadko sie cos zmienia. jedynie jak są remonty ulic i jakieś objazy, ale czil. tutaj w centrum jest tak, ze po prostu wychodzisz z domu i idziesz na busa i czekasz do 10 min i jedziesz xD
  • Odpowiedz
@Cytryn__: akademiki na ligocie to slaby pomysl bo jest bardzo daleko do głównego kampusa, jedynie do budynku N jest blizej..imo na przyszlosc: lepiej sobie wynajmij gdzies blizej mieszkanie z kims lub idz do akademików polibudy, które są z 10-15 minut pieszo od kampusa.
  • Odpowiedz