Wpis z mikrobloga

@Kikuchiyo: grałem, wtedy to był kosmos, a dziś to tak średnio bym to widział, swego czasu Shenmue jak Soul Calibur nie miały sobie równych jeżeli chodzi poziom grafiki, w tamtym okresie Soul Calibur był najbardziej zaawansowaną graficznie grą na świecie - to tak przy okazji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@enforcer: No właśnie "na tamte czasy" nie wiem czy mnie przekona do kupna remastera, bo jednak nie miałem przyjemności w to grać jak było nowe i nie wiem czy dał bym radę :D Ale skoro nawet jako osoba grająca wtedy, średnio to polecasz do pogrania dzisiaj, to dziękuję za opinię i się chyba do niej przychylę :)
  • Odpowiedz
@Kikuchiyo: tam jest chyba tylko rozdziałka pobita, reszta bez zmian, wtedy tytuł był określany jako "symulacja życia", te pytania w zapowiedziach typu "is this a game?" powodowały, że serio gra robiła wrażenie, dziś to już granie na nostalgii, ale mimo wszystko warto jednak spróbować by przekonać się o kamieniu milowym Yu Suzukiego jakim było Shenmue
enforcer - @Kikuchiyo: tam jest chyba tylko rozdziałka pobita, reszta bez zmian, wted...

źródło: comment_UmgQnNjg2oEPO0odVbJhaV81GJTF51Iz.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz