Aktywne Wpisy

michalxd21 +27
XDDDDD 3 razy w historii Anglia doczłapała się do półfinału mundialu (tyle samo co Chorwacja która istnieje 30 lat) raz wygrywając mundial i dwukrotnie spadając na 4 miejsce, i gdy teraz ma szansę chociaż drugi medal przywieźć to c--j, odpuszczają.
Nie ma reprezentacji chyba z większym ego względem osiągnięć, nawet na euro wieczne zesrańsko, oczywiście zero tituli a do tego haniebne historie jak brak awansu w 2008 roku.
Ale fani i tak
Nie ma reprezentacji chyba z większym ego względem osiągnięć, nawet na euro wieczne zesrańsko, oczywiście zero tituli a do tego haniebne historie jak brak awansu w 2008 roku.
Ale fani i tak
źródło: image
Pobierz
Mirki, muszę się gdzieś wyżalić, bo czuję się jakbym grał w zupełnie inną grę niż reszta świata. Pamiętam jak GTA V wychodziło lata temu – wtedy kumpel pokazywał mi tę grę u siebie, ale mój ówczesny grat nie miał szans tego udźwignąć. Potem życie, praca, inne rzeczy na głowie i tak zleciało ponad dekadę. W końcu niedawno złożyłem konkretną maszynę, kupiłem grę i podszedłem do niej jak do świętości, z wypiekami na
źródło: obraz
Pobierz

Ta bajka jest z 1995 roku, a tak naprawdę doceniłem ją dopiero 20 lat pozniej jak obejrzałem ją po raz kolejny, zupełnie przypadkiem. Naprawdę Walt Disney, ale też polscy wokaliści wykonali kawał dobrej roboty. Czemu już się nie robi takich bajek i czemu za dzieciaka tak mało z nich się wyciąga? ;/
Jeden z najlepszych soundtracków w historii kina jak dla mnie,a finałowa piosenka kiedy wchodzi chór to już są takie dreszcze...
#bajki #doroslosc #dzieci #pocahontas #waltdisney