Aktywne Wpisy
OVHcloud +145
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +30
Większość radziła sprzedać, przestawiać ściany, albo prosić o zwrot kasy i jak najszybciej pozbyć się tego mieszkania.
Z pomocą przyszła @anolik, którą razem z Żoną mieliśmy okazję poznać osobiście i przekonać się że to złota dziewczyna, pomogła, doradziła, cały czas była z nami na linii, często nie było łatwo, ale podołała. Dała radę, a efekt przekroczył nasze oczekiwania po tym co tu czytaliśmy.
Jak to mówiliście:
A @anolik dała radę! I to w jakim stylu!
Serdecznie polecam współpracę!
#chwalesie #remontujzwykopem #mieszkanie
Zdjęcie kuchni w komentarzu
@graf_zero: Szafka w tamtym miejscu byłaby nieużyteczna, więc wszystko jest okej, kabel to światłowód, ale nie przyszła mi jeszcze listwa do zamaskowania go w tamtym miejscu.
@graf_zero:
(biorąc pod uwagę rozmiar i brak okien biel jest uzasadniona, tak jak i błysk, ale trochę to śmieszne :P)
@R_P_R: Tu był kolejny problem, nie dało się przenieść przyłącza wody - to znaczy dało się ale nie w naszym budżecie.
@catch: Wszystko co do przechowywania a nie pasuje do salonu jest w reszcie pomieszczeń, firanka ze względu na Siusiaka odpada, mieliśmy raz do ziemi i była wiecznie
Ale to nie ja tam mieszkam i jeżeli Tobie się podoba to mnie nic do tego. Oby Wam się dobrze mieszkało.
@KornixPL: Bez przesady, ledziki teraz prawie nic nie ciągną