Wpis z mikrobloga

@acctim: może cmentarz nie jest najlepszym miejscem na takie ekscesy. Ale niech sobie chłopaki robią co chcą ich sprawa... Nagrywający to niezły przygłup ale no słychać po tonie głosu i kulturze wypowiedzi... Obstawiam że zazdrości i generalnie kto o zdrowych zmysłach się zakrada i nagrywa takie rzeczy i to wrzuca ja p------e...
  • Odpowiedz
@Podlasianin_bozy: całowanie nie jest zboczeniem. A to że robi to dwóch typów to ich sprawa... Rzeczywiście wielki skandal łolaboga. Miejsce może nie najlepsze ale miłość nie wybiera. Wojtek i Krzysiek też nie spodziewali że trafi ich strzała amora któregoś dnia na libacji u Krzysia-Misia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@acctim: niech bialystok wystapi o przylaczenie do obwodu Kalinigradzkiego,z pozytkiem dla wszystkich.Jak nie swa wariaty na szkolnej,pedaly na cmentarzu to w------l w pelerynkach od Legii.
  • Odpowiedz
@GejBozy: autor filmiku to po jednym słowie słychać ze Seba o intelekcie ameby i to jest jego życiowe osiągnięcie które będzie opowiadał innym troglodytom na posiedzeniu pod nieoficjalnym tytułem - "spotkanie towarzyskie wyrośniętych embrionów. Minimum 4 osoby na spotkanie i max IQ 100"
  • Odpowiedz
@piSSowiec39: Kononowicz też by doniósł na wszystko, czego nie jest w stanie pojąć swoim podlaskim umysłem.
( ͡° ͜ʖ ͡°)

@acctim: Oglądać można, ale tu jest coś ekstra do samego oglądania, nagrywania i o----------a za niewłaściwe zachowanie w miejscu pochówku zmarłych.
  • Odpowiedz
@GejBozy: po przeczytaniu tutaj wypowiedzi paru Podlasian stwierdzam choć kiedyś się śmiałem z tego, że Kononowicz jednak byłby dla nich najodpowiedniejszym prezydentem. Obeznanie intelekt i erudycja przerastająca przeciętnego mieszkańca Podlasia. No no, całe życie człowiek się uczy.
  • Odpowiedz