Wpis z mikrobloga

@PanPrezes_PL: 3 typy gier kazdy woli co innego. Gran turismo tylko na kierownicy bo na padzie to drewno, nfs tylko na padzie. A the crew w ogole auta nie czulem, strasznie ciezko sie jezdzi i zero funu z gry.
Zreszta po frazie nfs payback vs the crew 2(reddit) wiecej osob za nfs stoi, tylko mi o ocensch nie pisz bo nfs zebral becki za mikroplatnosci.
  • Odpowiedz
@PanPrezes_PL: @PanPrezes_PL: idz teraz zagraj w nfs 2005 i odpowiedz na pytanie czy ci sie dobrze tam jezdzi, wtf jak driftowanie mozna oskryptowac?
Zapominasz ze to jest arcade gra w ktorej masz czuc szybkosc, nie jestes szybszy driftujac (patrz na licznik)
Za duzo gran turismo i ciezko ci sie przestawic na arcade widze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@aeber: Zresztą jest już prawie rok od premiery od need for speeda wiele sie zmienilo i sam dopiero teraz kupiłem, bo nie muszę i gra nie wymaga ode mnie aby kupic jakies punkty za mikro transakcje, jeżeli grales rok temu to zagraj
ponownie bo bedziesz mial inne zdanie.
Dla przykładu trzeba bylo placic za szybka podroz sporą kase kiedys teraz sa darmowe, nie przechodze zadnych wyscigow po dwa razy a
  • Odpowiedz
@PanPrezes_PL: To ty nie potrafisz podać argumentu dlaczego gra jest lepsza tylko wytykasz rzeczy które uważasz za złe w drugiej produkcji. Zresztą za 2 tygodie do szkoły wracasz to zacznij chodzić wcześniej spać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lyman11: No na przykład porównaj mapę the crew 2 a paybacka, to jest przepaść. Problem jest taki że to ty zażarcie bronisz nfsa gdy obie gry mają swoje problemy, i do tego jeszcze odbiegasz kompletnie od tematu więc to raczej tobie brakuje argumentów, nie ma to jak mówić 20-latkowi żeby wracał do szkoły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@PanPrezes_PL
@lyman11
Mnie payback trochę rozczarował: za mało driftu w głównej fabule, dziwnie ustawiony poziom trudność - wyscigi finałowej gonitwy przeszedłem za pierwszym podejściem, aż prosiloby się o większe wyzwanie. Absurdalny uważam też tuning, fakt że można zrobić w mniej niż godzinę auto na maksa. Nfs 2015 jest lepszy, grało mi się przyjemniej, dłużej, tuning sensowny, trzeba było zapracować na kolejne części a nie dostać je w kilka chwil. Sprzedaję
  • Odpowiedz
@piotrek07: the crew 2 jak nazwa wskazuje gry CREW = EKIPA = ONLINE = PS PLUS
Według mnie jedyny minus paybacka to wlasnie tez tuning części ktory kupujemy przez te głupie karty ale.
Graficznie NFS payback lepiej wyglada, ale mi się gralo lepiej w NFS payback większy fun mam z czystego arcadu na padzie. też pisałem na poczatku gry w Paybacka ze nfs 2015 w cholere lepszy ale po dłuższym
  • Odpowiedz