Robocop666
4
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Robocop666
Gdyby ktoś nie kminił, to zaprezentowana ilustracja pokazuje w jaki sposób goth666 jeździł po innych a tutaj pojawił się na chwilkę i wylądował tam gdzie jego miejsce za te same przewinienia.
PS: Mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i referatu mało...
2
G.....4
G.....4
@Robocop666: @Tygrysek666: dobra tygrysek typie wypad stąd to nie dw i juz nigdy go nie bedzie.. wiec wypad szukaj swojej imki ktorą obracał caly super vip a ty jestes ostatni. Tfuu
1
Whoresbane
@Robocop666: Z zyxem? :O Ten dzieciak w życiu nie trzymał kobiety za rękę...

Ja tam Gotha lubię :)
1
S.....s
S.....s
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
j.....k
j.....k
@Robocop666:
Tak kombinujesz jak koń pod górkę, tak śpekulujesz, tak cudujesz, takie podchody robisz - i dalej g... z tego. Marny z Ciebie detektyw, a logika to już kompletnie mniej niż zero..Chcesz koniecznie wiedzieć, kto jest kto? Życie Ci to uratuje? To napisz do Rutkowskiego albo Jackowskiego - może oni coś poradzą
1
Tygrysek666
Tygrysek666
no i? cwaniaczku podaj swoj nick a nie po innych jedziesz ( ͡º ͜ʖ͡º) kazdy mial do tego dostep to co tu chcesz pokazac XD
0
Hetex82
Hetex82
@Robocop666: hmmm...
0
Hetex82
Hetex82
@Robocop666: referatu powiadasz... ,nie pitolo, że to Ty?! ^^ P.s - mam nadzieję, że nie chciałeś mnie urazić, bo moje " hmmm... " ,to podpis! Pozd.
0
Tygrysek666
Tygrysek666
@Robocop666: gdzie wyladowalem typie jak tamten kolo to nie bylem ja xD jak zrobie se nick Duda to tez uwierzysz ze prezydent wpadl? ja przylazlem 4 dni temu tamten 2 dni temu po co mialbym robic multi, ty madry wogole jestes? dalej sie boisz swoj nick podac? zalosny jestes ;]
0
Robocop666
phoneix, przyjacielu goth666, gdzie jesteś?
@Hetex82: Gdzież bym śmiał, to było do duraka który nie kuma własnych myśli.
0
Hetex82
Hetex82
@Robocop666: aaaa, chyba że, zatem nie wtrącam się ;)
0
Robocop666
@Tygrysek666: Zrozum typie, że ja z tobą już zakończyłem, goth666 wróci z odwyku lub phoneix zawita wtedy będziesz miał kompanów do dyskusji.
PS: Ujawnij swój iloraz inteligencji, wtedy ja ujawnię swój nick.
0
Tygrysek666
Tygrysek666
@Robocop666: oj to chyba zoltek ktorego pupal piekl o temat z blokiem zoltkow w download, ktory wylecial za multi ( ͡º ͜ʖ͡º)
0
Robocop666
@Hetex82: Spoko spoko, dyskusja otwarta dla każdego a Twoje wypowiedzi jak najbardziej są mile widziane. Pozdro
PS: Masz jakąś zbędną taczkę, bo zwolennika goth666 muszę przewieść do działu z pamiątkami.
0
Tygrysek666
Tygrysek666
@Robocop666: jak bedziesz przywozil nie zapomnij swojego nicku podac ;] ten geniusz dalej mysli ze ten Goth666 to prawdziwy Goth ( ͡º ͜ʖ͡º)
0
Robocop666
Którąś kartoteką trafię w twój czuły punkt a wtedy polecisz z płaczem, więc zamknij grzecznie drzwi za sobą, ponieważ twoja obecność jest tutaj wysoce niepożądana.
0
Tygrysek666
Tygrysek666
@Robocop666: ale jak nie porzadana skoro dales ss z moim nickiem xD byles u jakiegos psychologa? ah teraz podasz cala swoja "czarna liste" no dziecko normalnie z pisakownicy xD
0
Robocop666
@Tygrysek666: Skoro już wiesz wszystko, więc rób rząd i wypad stąd.
PS: nie porządana
0
Robocop666
@Gekon1234: To nie tygrysek, to po prostu zwykły phoneix, który i tak nie kuma tego co czyta.
Dzięki za info przeczekam kolargola jeszcze a jak będzie jeździł po niewłaściwym gruncie, to założę mu blokadę na koło.
@Tygrysek666: Ups... ten cios musiał zaboleć. i'll be back...
0
Robocop666
@Gekon1234: No co ty imkowa nie taka głupia żeby każdemu rozdawać, goth666 zakupił EV aby przed nią zaszpanować a tu lipa, bo poszła w tango z zyxem, więc goth zawrócił dokończyć rękodzieło.
0