Aktywne Wpisy

michalxd21 +81
Dobra, gratulacje dla Norwegii - mieli być czarnym koniem i dowożą ten status.
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
źródło: image
Pobierz
Odki +44
Postawienie domu w 2020 to byl mój najlepszy strzał w życiu. W sumie wydałem 600k a dziś od ręki dzieki miejscu w ktorym stoi daja mi za niego 2mln zl od ręki. (Północ Krakowa) Jak bardzo bym sie nie potknął finansowo w zyciu to jestem dalej na plus.
#gielda
#gielda

1.Nie chciałem wiedzieć o co chodzi
2.Uja mogę zrobić z tym, że się kucom miedzy sobą i zgłaszają sobie filmiki.
3.vimeo.com to protip
-dodaj nieswoją muzykę jako podkład do filmu
-O GURWA MUJ AŁTORSKI FILM, PIOTER POPACZ JAKIM ARTYSTOM JESTEM, W MUWIMEKEŻE ZMĄTOWAUEM
Dalej nie rozumiesz, że YouTube może strzelić false flaga za chociażby obraz albo momenty gdy muzyka jest za cicho. Walenty sobie na zbyt wiele pozwala, ale spoko, toleruj to, bo widocznie to ja jestem lachociągiem
Średnie IQ Wykopu właśnie obniżyło się o jakieś 30-40. Nic z tego konkretnego nie wynika, ale wstydź się.
Jeśli nie udowodni, że muzyka jest jego autorstwa, jak robi przeciętny artysta dodający swój content na kanał (pokazuąc swoją twarz gdy wykonuje/tworzy utwór), to cóż mogę powiedzieć. Jak mi przykro. Ale wierz jemu na słowo, w końcu jestem zielonką i gejem
@GejBozy: w sumie to nic
Komentarz usunięty przez autora