Wpis z mikrobloga

@Montpellier:
-dodaj nieswoją muzykę jako podkład do filmu
-O GURWA MUJ AŁTORSKI FILM, PIOTER POPACZ JAKIM ARTYSTOM JESTEM, W MUWIMEKEŻE ZMĄTOWAUEM

Dalej nie rozumiesz, że YouTube może strzelić false flaga za chociażby obraz albo momenty gdy muzyka jest za cicho. Walenty sobie na zbyt wiele pozwala, ale spoko, toleruj to, bo widocznie to ja jestem lachociągiem matadora.

@TimmiTimmi

3.vimeo.com to protip

https://vimeo.com/search?q=kononowicz

73 results for kononowicz

No raczej nie jest to
@Montpellier: Na pewno przyznałby się do #!$%@? muzyki jakiemuś hipsterskiemu "artyście" którego muzyki słucha może z 5-6 osób na całym świecie. Zwłaszcza, że od tego mogłoby potencjalnie zależeć dalsze istnienie kanału. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Średnie IQ Wykopu właśnie obniżyło się o jakieś 30-40. Nic z tego konkretnego nie wynika, ale wstydź się.
@Montpellier: Jego zadaniem jest udowodnić że muzyka jest jego, skoro to mu wystarcza do stwierdzenia, że dodanie jej czyni filmy z podkładem w jej postaci "jego", a nie "czyjeś".

Jeśli nie udowodni, że muzyka jest jego autorstwa, jak robi przeciętny artysta dodający swój content na kanał (pokazuąc swoją twarz gdy wykonuje/tworzy utwór), to cóż mogę powiedzieć. Jak mi przykro. Ale wierz jemu na słowo, w końcu jestem zielonką i gejem ciągnącym
@GejBozy: Pozwól mi zrozumieć. @sw-walnienty poświęca czas i miejsce na dysku na archiwizację filmów ze Szkolnej. Kiedy oryginalne filmy spadają z rowerka, wyżej wymieniony dla potomności wrzuca je na swój kanal. @matador74, jako że również zależy mu na archiwizacji materiałów, podejmuje się ciężkiej pracy i wrzuca filmy na swój kanał. Niestety @sw-#!$%@? bezpodstawnie stwierdza że @torreador69 #!$%@?ł filmy z jego kanału i zgłasza go za prawa autorskie.
Temu