Aktywne Wpisy

wikkixxox +9
Czy gdyby dziewczyna z wykopu miała konto na OF i bardzo atrakcyjny content, ile bylibyście skłonni płacić miesięcznie za dostęp i interakcje?
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki

KRZYSZTOF_DZONG_UN +146
Wywołał ogromny ból dupy Julek i sojowych chłopaczków. Między innymi powiedział, że kobieta po 25 roku życia to STARA BABA i że od takich można się hivem zarazić i żeby nie brać takich tylko młodsze XDDD
Absolutny SIGMA. Przesluchalem wywiad na kanale zgrzyt i zgadzam się w 90% z tym co mówi. Mądry, inteligentny i zabawny człowiek.
Robert PASUT – SZANUJESZ PLUSUJESZ
#bekazlewactwa #youtube #przegryw #p0lka #famemma #heheszki
Absolutny SIGMA. Przesluchalem wywiad na kanale zgrzyt i zgadzam się w 90% z tym co mówi. Mądry, inteligentny i zabawny człowiek.
Robert PASUT – SZANUJESZ PLUSUJESZ
#bekazlewactwa #youtube #przegryw #p0lka #famemma #heheszki
źródło: temp_file4145025689087734738
Pobierz

#kononowicz
źródło: comment_FBVkXzsGzFEHlezqtQfPUclLGxVWm1oL.jpg
Pobierz1.Nie chciałem wiedzieć o co chodzi
2.Uja mogę zrobić z tym, że się kucom miedzy sobą i zgłaszają sobie filmiki.
3.vimeo.com to protip
-dodaj nieswoją muzykę jako podkład do filmu
-O GURWA MUJ AŁTORSKI FILM, PIOTER POPACZ JAKIM ARTYSTOM JESTEM, W MUWIMEKEŻE ZMĄTOWAUEM
Dalej nie rozumiesz, że YouTube może strzelić false flaga za chociażby obraz albo momenty gdy muzyka jest za cicho. Walenty sobie na zbyt wiele pozwala, ale spoko, toleruj to, bo widocznie to ja jestem lachociągiem matadora.
@TimmiTimmi
https://vimeo.com/search?q=kononowicz
No raczej nie jest to
Średnie IQ Wykopu właśnie obniżyło się o jakieś 30-40. Nic z tego konkretnego nie wynika, ale wstydź się.
Jeśli nie udowodni, że muzyka jest jego autorstwa, jak robi przeciętny artysta dodający swój content na kanał (pokazuąc swoją twarz gdy wykonuje/tworzy utwór), to cóż mogę powiedzieć. Jak mi przykro. Ale wierz jemu na słowo, w końcu jestem zielonką i gejem ciągnącym
@GejBozy: w sumie to nic
Temu
Komentarz usunięty przez autora