Aktywne Wpisy

cukierkowa +17
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
future_taylor +597

Komentarz usunięty przez autora
Jak pykniesz to czegoś się nauczysz.
Będziesz się prawdopodobnie męczył, od zera do nauczenia się podstaw zejdzie Ci więcej niż jeden dzień, może nawet więcej niż tydzień, moze nawet i miesiąć kto wie ;) . Ja bym Ci radził szukać czegoś z tym "składaniem komputerów" tuszy wymieniać itd. jeżeli możesz.
@krytykable: hm..to jak to działa, że gość który nigdy nie programował, trafia tam gdzie trzeba programować, równie dobrze mogli by Cię wrzucić na fryzjerstwo?
@krytykable: To w sumie trafiłeś najlepiej
(5, 'MASZYNA NIEAKTYWNA') i musze to zrobic w lini 16, to wyrażeniami regularnymi czy jak bo tera to dedek bedzie
https://www.tutorialspoint.com/python/string_replace.htm
zamieniasz nawiasy na "" no i przecinek na kropkę).
ale jak wolisz
@krytykable: a, bo to jest lista a nie string...
Może i będą z Ciebie ludzie ;) i ogarniesz