Aktywne Wpisy

#kultura #sztuka #heheszki
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo
źródło: temp_file1321933196326510133
Pobierz
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#programowanie jak wyciągnąć coś z bazy danych oracle używając pytona i zmiennych? jestem na stażu a szef dał mi takie zadanie a nie wiem jak sie za to zabrać, takie cos juz mam za sobą (pierwszy raz mam jakąkolwiek stycznosc z programowaniem, staz z technikum myslalem ze będe jakies kompy składał czy c--j wie co a tu takie rzeczy)
źródło: comment_KKsGB33kD5T9FQnLRLXdNcz9sE3ehDAz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@zapoznalem: ile byś dał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
jak byś by za leniwy przeczytać to jest tam fragment:
import cx_Oraclecon
https://pastebin.com/7AjHf72x tak to teraz wygląda, a ma byc bez wpisanego tego numeru 603501, mam nadzieje ze jasno sie wyraziłem i rozumiecie XD
@krytykable: No panie, to opakuj to w funkcję, w czym problem?
Jeżeli ma to być nauka, to poczytaj jak się
@krytykable: to jest na pewno bardziej proste niż jesteś ułomny ;)
Zostawię Ci tę przyjemność odkrycia tej prostoty, a przy okazji naprawdę się czegoś nauczysz i praktyka wyjdzie na plus.
a = input("tutaj idzie ten numer")
a później to jako zmienna do tego kodu ale no za c---a nie wiem jak to zrobic
@zapoznalem: jak się ogarnia chociaż minimalnie programowanie to tak, zauważ, że kolega ma problem z napisaniem funkcji.