Aktywne Wpisy

silquer +596
Psiarze to, psiarze tamto. Gówien nie sprzątają syfiarze. A jak tam wasze zawalone chodniki sretardami? Poszczelało 5 sekund i do domku co?Tego sprzątać już nie trzeba?
#fajerwerki #bekazpetardziarzy #szanujpieski #sylwester #prutprutachtung #psiarze #frajerwerki
#fajerwerki #bekazpetardziarzy #szanujpieski #sylwester #prutprutachtung #psiarze #frajerwerki
źródło: temp_file7568977130591482969
Pobierz
Proponuję postanowienie noworoczne: w 2025 roku zrobię pozwolenie na b--ń.
Pomogę Ci! Prowadzę Braterstwo.eu, największe stowarzyszenie strzeleckie w Polsce (Organizacja Pożytku Publicznego, KRS 631563). Działamy od 8 lat, mamy ponad 85 tysięcy członków, dostajemy od tysięcy ludzi 1.5% PIT na promowanie strzelectwa i posiadania broni!
Poprowadzimy Cię za rękę od zera do uzyskania własnego pozwolenia na b--ń w 5 miesięcy.
W Polsce zdobycie pozwolenia na b--ń palną, a w efekcie zakup Glocka,
Pomogę Ci! Prowadzę Braterstwo.eu, największe stowarzyszenie strzeleckie w Polsce (Organizacja Pożytku Publicznego, KRS 631563). Działamy od 8 lat, mamy ponad 85 tysięcy członków, dostajemy od tysięcy ludzi 1.5% PIT na promowanie strzelectwa i posiadania broni!
Poprowadzimy Cię za rękę od zera do uzyskania własnego pozwolenia na b--ń w 5 miesięcy.
W Polsce zdobycie pozwolenia na b--ń palną, a w efekcie zakup Glocka,

Następnie przychodzi okres liceum i coraz częściej słyszysz - > "Życie stoi przed Tobą otworem, ale musisz zacząć podejmować decyzje". Eeee tam, mam jeszcze mnóstwo czasu, a teraz po prostu pójdę z kolegami na p--o i kebsa, ok?
Zaczynasz studia w nowym mieście. Obiecujesz sobie, że to jest ten moment, kiedy się ogarniesz... niestety nic z tego nie wychodzi, bo jesteś zbyt zajęty melanżowaniem, oglądaniem seriali i byciem biednym.
Ostatecznie dowozisz tego magistra... 2 lata po terminie, podejmujesz pracę, która ma być tylko tymczasowa, bo równolegle będziesz szukał tej właściwej, która przyniesie spełnienie i miliony monet, wtem mrugasz, a tu boom -> przeminęło kilka wiosen, a Ty nadal w tym samym miejscu, tyle że z trzydziechą na karku. Wpadasz w panikę i z nadzieją, że jeszcze nie jest za późno, szybko biegniesz w stronę tego otworu, co niby życie na nim przed Tobą stoi. Jesteś na miejscu, rozglądasz się za tymi pieniędzmi i sukcesem, a tu d--a. Dosłownie.
Gdybym tylko mógł się cofnąć o 15 lat i spoliczkować młodszego siebie, w momencie kiedy wypowiadał kultowe: "Spokojnie, mam jeszcze czas!"."
Źródło PigOut
#psychologia #feels #zycieismierc #pracbaza #studbaza
@bartolomeov: Gadanie. "Co by było gdyby...". Mnie rodzice zapisali do szkoły muzycznej. 6 lat uczęszczania do dwóch szkół jednocześnie. Kiedy inne dzieciaki po szkole się bawiły, ja musiałam zasuwać do drugiej szkoły i ćwiczyć 1000 raz ten sam utwór. Żeby nie było, sama nalegałam na tą szkołę. Prawda
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora