Aktywne Wpisy

G06DbT +78
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +90
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

Teraz przed Tobą najtrudniejsze: musisz zapuścić włosy, myć się raz na miesiąc oraz być aspołeczny.
Tylko wtedy będziesz prawdziwym kucem !
Gratuluje Mirku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Philopolemus_Fronius @SuppressWarnings: @
Super. :))
- "#naukaprogramowania od 7 miesięcy + 2msc bootcamp"
- programista od roku
- "Jak wygląda życie programisty?"
- "Jestem
- słaba dykcja - ale tym się nie przejmuj, bo po to ludzie zakładają kanały, żeby się tego nauczyć. I rzeczywiście im to wychodzi. Wystarczy zobaczyć sobie jakieś stare filmy znanych youtuberów.
- mała dynamika głosu. Też można się tego nauczyć. Chyba wiesz o tym, bo ogólnie cały filmik w miarę dynamiczny, więc chciałeś, ale sam głos jest monotonny. Oczywiście ma być dynamika w filmie reklamowym lub luźnymi gadaniu,
- "Wędruj drogą od 0 do PRO developera"
Nie przesadzasz trochę? ;) Jesteś już "pro developerem" (cokolwiek by to nie znaczyło)? Ja wiem, że osoby, które nie mają pojęcia może to zachęci... ale mimo wszystko.
Ja staram się mówić przydatne rzeczy, ale się nie pierdzielę i mówię to bez ogródek.
@Cashflow88: zastanawiam się czemu akurat te osoby (w tym mnie zawołałeś). Te co