Wpis z mikrobloga

@Cashflow88: Gratuluje !
Teraz przed Tobą najtrudniejsze: musisz zapuścić włosy, myć się raz na miesiąc oraz być aspołeczny.
Tylko wtedy będziesz prawdziwym kucem !

Gratuluje Mirku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cashflow88:
- słaba dykcja - ale tym się nie przejmuj, bo po to ludzie zakładają kanały, żeby się tego nauczyć. I rzeczywiście im to wychodzi. Wystarczy zobaczyć sobie jakieś stare filmy znanych youtuberów.
- mała dynamika głosu. Też można się tego nauczyć. Chyba wiesz o tym, bo ogólnie cały filmik w miarę dynamiczny, więc chciałeś, ale sam głos jest monotonny. Oczywiście ma być dynamika w filmie reklamowym lub luźnymi gadaniu,
  • Odpowiedz
@Cashflow88:

- "Wędruj drogą od 0 do PRO developera"

Nie przesadzasz trochę? ;) Jesteś już "pro developerem" (cokolwiek by to nie znaczyło)? Ja wiem, że osoby, które nie mają pojęcia może to zachęci... ale mimo wszystko.
  • Odpowiedz
@Cashflow88: jak coś to się nie przejmuj gadaniem ludzi. Mówisz coś publicznie, to na 100% będą hejty. Trzeba tylko wybierać sobie co jest przydatne a resztę olewać.

Ja staram się mówić przydatne rzeczy, ale się nie pierdzielę i mówię to bez ogródek.

Chcę podziękować wszystkim co tu mi pomagali od stycznia: [...] @mk321 [...]

@Cashflow88: zastanawiam się czemu akurat te osoby (w tym mnie zawołałeś). Te co
  • Odpowiedz
@mk321: Przeleciałem całego mikro i znalazłem te osoby które kiedykolwiek wniosły coś pozytywnego w moich staraniach podczas nauki programowania. Też tam byłeś jak i inni ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@Cashflow88 nie wiem jak pomoglem, ale jesli rzeczywiscie bralem w tym udzial to serduszko mi sie raduje niezmiernie :) Trzymaj tak dalej, teraz juz z gorki!
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mk321: Jeżeli zatrzymales się w technologii webowej 10 lat, to możesz tak myśleć, obecny front nie jest taki prosty jak by się komuś wydało. Android developerami też gardzisz? Powiem Ci że to obecnie podobna robota. Warstwy frontendu od backendu się mocno odseparowaly, to dwa niezależne byty, komunikacja odbywa się po protokole http, a Ty pewnie myślisz że front to cały czas HTML + CSS i kolorki xDD
  • Odpowiedz