Aktywne Wpisy

G06DbT +78
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +90
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

Zresztą my też bardziej szanujemy Ukraińca,który uczy się języka niż specjalistę z którym tylko po angielsku lub rosyjsku się dogadasz.
Niezupełnie. Lidl jest gdzieś z 20% droższy niż w Polsce, poza tym wynajem mieszkania też trochę kosztuje (w wsi niedaleko Emmen rodzice płacili za domek 200 euro tygodniowo, a było to 10 lat temu).
Najgłupsze co jest to jak widzę w Niemczech talerz cyfrowego Polsatu. W domu polska tv, znajomi tylko Polacy, w robocie - Polak brygadzista, zakupy - sklep samoobsługowy i w rezultacie po
@hirud: poświęciłem 3lata na naukę języka. Ok 900h w szkole.
@tomex1717: Hej sam się uczyłem + boot camp , jestem po technikum budowlanym, rok byłem na zaocznych studiach.
@priveth: mam 30level
@Cashflow88: Czyli tyle ile tam magazynier ( ͡° ͜ʖ ͡°)