- kiedyś to było kurrła, 74 zlot ciechocinek pamiętamy - teraz to głupia ta młodzież - mam 13 lat i też tego słucham ale inni to gupi są - teraz to rurkowce same - muzyka to z serducha musi być
@CZARNYCZAREK miejmy nadzieję, że za jakieś 10 lat pod obecnie popularna muzyka będą komentarze w stylu "jak ktoś mógł słuchać tego shitu? Teraz to jest muzyka, w 2k18 nie było muzyki"
@CZARNYCZAREK: Czysta nostalgia. Najlepsze jest to, że o nowszej muzyce z podobnych gatunków mają w dużej mierze małe pojęcie :D Częste u rockowców, którzy katują tylko Led Zeppelin czy Pink Floyd
Czysta nostalgia. Najlepsze jest to, że o nowszej muzyce z podobnych gatunków mają w dużej mierze małe pojęcie :D Częste u rockowców, którzy katują tylko Led Zeppelin czy Pink Floyd
@corvacs: Jeszcze gorsi są ci fani klasycznego rocka, którzy hejtują muzyke elektroniczną i hip-hop, a zapominają, że kiedyś też istniała, np. Kraftwerk czy Afrika Bambaataa. ( ͡°ʖ̯͡°)
@CZARNYCZAREK: To samo z filmami i grami. Ludzie którzy nawet już nie interesują się daną dziedziną popkultury, ale muszą p-------ć, że kiedyś to było, a teraz to nie ma. W trakcie gdy teraz mamy chyba najlepsze czasy, żeby czerpać z popkultury na co mamy tylko ochotę i nie jest problemem, żebym ja jako Polak w pare sekund włączył sobie kawałek jakieś undergroundowej grupy z Australii czy Japonii, albo obejrzał film
@CZARNYCZAREK jeśli mam wybierać pomiędzy klasycznym rockiem a prymitywną "muzyką" (np. ten raper z czymś na mordzie) to wybieram to pierwsze ( ͡º͜ʖ͡º)
90% komentarzy pod starszą muzyką
- kiedyś to było kurrła, 74 zlot ciechocinek pamiętamy
- teraz to głupia ta młodzież
- mam 13 lat i też tego słucham ale inni to gupi są
- teraz to rurkowce same
- muzyka to z serducha musi być
@corvacs: Jeszcze gorsi są ci fani klasycznego rocka, którzy hejtują muzyke elektroniczną i hip-hop, a zapominają, że kiedyś też istniała, np. Kraftwerk czy Afrika Bambaataa. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_V1jzVZJrFkyaa6dw5e9oha7jiuWEzwJ8.jpg
Pobierz"Cepi - to było to"
albo, uwaga, całkowita beka, ktoś napisze KTO SLUCHA W 2019, rozumiesz, ROK WIECEJ, jakby pisał z przyszłości xD
@Joten: Gorsi są jedynie ci co piszą "Gdyby Szopen/Mozart/Bach żył dzisiaj to by grał metal". ( ͡º ͜ʖ͡º)